current views are: 12

21 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση16:25

Νέα τροπή στη δολοφονία της 32χρονης: «Αναρωτήθηκα μήπως πήρα κούρσα τον δολοφόνο της», λέει ο πατέρας

Συγγενής της Δώρας καταγγέλλει πως ο πατέρας την εκβίαζε

Δημοσίευση 16:25’

Συγγενής της Δώρας καταγγέλλει πως ο πατέρας την εκβίαζε

Νέα στοιχεία στην περίεργη υπόθεση της άγριας δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, έρχονται στο «φως» μετά την αποκάλυψη του πατέρα της ο οποίος σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, σήμερα, Σάββατο όχι μόνο αποκάλυψε πως πέρασε έξω από το νεκροταφείο όπου δολοφονήθηκε η κόρη του, αλλά ανέφερε πως διερωτήθηκε μήπως πήρε κούρσα και τον δολοφόνο της! Την ίδια ώρα, συγγενείς της άτυχης 32χρονης καταγγέλλουν πως ο πατέρας της την εκβίαζε για να λαμβάνει δάνεια για λογαριασμό του.

Ειδικότερα, το μεσημέρι, ο πατέρας σε συνέντευξη στο «Ε» ανέφερε πως, «η τύχη μου η μαύρη το ήθελε να περνάω έξω από το νεκροταφείο την ώρα της δολοφονίας της κόρης μου». Λίγες ώρες αργότερα, μιλώντας αυτή τη φορά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ανέφερε πως εκείνη την ώρα πήρε κούρσα απ’ έξω από το Β’ Νεκροταφείο «έναν εμφανώς ταραγμένο άνδρα» και ανέφερε πως «διερωτήθηκα μήπως ήταν αυτός ο δολοφόνος της Δώρας».

Σοβαρά ερωτήματα

Αυτό που προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για την στάση του, είναι το γεγονός πως πέρασαν 3 ολόκληρες ημέρες μέχρι να αναφέρει τα όσα είπε στις συνεντεύξεις του. Είναι άξιο απορίας δε, αν το είπε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, καθώς πληροφορίες τον θέλουν να έχει καταθέσει 3 φορές για την υπόθεση. Ένα δεύτερο σοβαρό ζήτημα που ανακύπτει σχετικά με την στάση του, αποτελεί μια αποστροφή του λόγου του  στην οποία επισημαίνει, πως, «πήρα με το ταξί έναν άνδρα 30 – 35 ετών και τον πήγα στον λόφο Σκουζέ, ίσως με έχουν καταγράψει και οι κάμερες».

Είναι η δεύτερη φορά που ο πατέρας της Ζέμπερη προσπαθεί να…στρέψει σε κάποιο σημείο τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. Είχε προηγηθεί το…ξέσπασμά του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί με 14 μαχαιριές. Τότε καλούσε τους αστυνομικούς να ερευνήσουν τις υποθέσεις που χειριζόταν προκειμένου να εντοπίζουν τον δολοφόνο. Από την αρχή πάντως της έρευνας δεν προέκυπτε κάποια σχέση της δολοφονίας της εφοριακού με την εργασία της, ίσα ίσα, ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς, όπως προέκυπτε από τον τρόπο που δολοφονήθηκε η γυναίκα πως ο δράστης είχε προσωπικά κίνητρα. Μέχρι στιγμής πάντων οι έρευνες των αρχών παραμένουν στο σκοτάδι και ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Καταγγελίες από τους συγγενείς

Την ίδια ώρα, η θεία της 32χρονης προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τη σχέση του πατέρα με την κόρη του. «Την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια… το παιδί το χωρίς να σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και τα είχε παίξει στο χρηματιστήριο να γίνει πλούσιος και τα έχασε όλα. Για όλα αυτά κυνηγούσαν και την οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά στον Alpha.

Ο πατέρας απαντώντας στην αδελφή του, ανέφερε πως «έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά στη ζωή μου. Χάλασα πολλά λεφτά για να σωθεί ο Παναγιώτης [ένα από τα παιδιά του] και μπλεγμένος με τον Παναγιώτη μου έφαγαν το ταξί. Δεν είχα ανάγκη από λεφτά. Είχα λεφτά και έδινα σε όλους» ισχυρίστηκε. 


σχετικα αρθρα