ΕΛΛΑΔΑ

Από την πίσω πόρτα της ΓΑΔΑ έφυγε μετά την κατάθεση ο πατέρας της 32χρονης

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου 2017, 11:15 / Ανανεώθηκε 22 Οκτωβρίου 2017, 17:09
Facebook Twitter Whatsapp

"Βοήθησε τις έρευνες" εκτιμά ο δικηγόρος του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε στις 12.00 το μεσημέρι ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές μέσα στο Β' νεκροταφείο Αθηνών. 

Ο Κώστας Ζέμπερης προσήλθε με τον δικηγόρο του ώστε να καταθέσει. Αφορμή, στάθηκαν οι δηλώσεις του στις οποίες ανέφερε πως,  «η τύχη μου η μαύρη το ήθελε να περνάω έξω από το νεκροταφείο την ώρα της δολοφονίας της κόρης μου», κάτι το οποίο δεν είχε αναφέρει αρχικά.

Μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας απολογίας του ο πατέρας της άτυχης κοπέλας έφυγε από την πίσω πόρτα του αστυνομικού μεγάρου ενώ ο δικηγόρος του δήλωσε στους δημοσιογράφους πως "βοήθησε τις έρευνες" ενώ σε ερώτηση γιατί απέφυγε τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης απάντησε πως ο ίδιος τους είπε ό,τι είχε να πει ο πατέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, έχει κααθέσει ακόμη δύο φορές, αλλά παραμένει άγνωστο αν ανέφερε την σχετική πληροφορία στους αστυνομικούς.

Ένα δεύτερο σοβαρό ζήτημα που ανακύπτει σχετικά με την στάση του, αποτελεί μια αποστροφή του λόγου του  στην οποία επισημαίνει, πως, «Πήρα με το ταξί έναν άνδρα 30 – 35 ετών και τον πήγα στον λόφο Σκουζέ, ίσως με έχουν καταγράψει και οι κάμερες».

Είναι η δεύτερη φορά που ο πατέρας της Ζέμπερη προσπαθεί να...στρέψει σε κάποιο σημείο τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. Είχε προηγηθεί το...ξέσπασμά του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί με 14 μαχαιριές. Τότε καλούσε τους αστυνομικούς να ερευνήσουν τις υποθέσεις που χειριζόταν προκειμένου να εντοπίζουν τον δολοφόνο.

Στο στενό της περιβάλλον ψάχνουν το δολοφόνο

Βέβαιοι πως ο δολοφόνος προέρχεται από τον κύκλο των γνωριμιών της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, εμφανίζονται όσο κυλούν οι ώρες, οι αστυνομικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.
Το μένος του δολοφόνου και η παρορμητικότητα με την οποία έπραξε, οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν οργισμένος και ήθελε πάση θυσία να σκοτώσει την εφοριακό.

Δικηγόρος πατέρα: Δεν χρειάζεται να βγάζουμε κανένα συμπέρασμα - Αφήστε την ΕΛ.ΑΣ να κάνει τη δουλειά της

«Ηρθε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για ό,τι γνωρίζει. Αυτή τη στιγμή θέλω να σεβαστούμε όλοι το έργο της αστυνομίας, γιατί αυτή η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε κανένα συμπέρασμα πριν ακόμη μάθουμε τι έχει συμβεί», δήλωσε ο δικηγόρος.