ΕΛΛΑΔΑ

Στο «σκοτάδι» οι έρευνες για τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου 2017, 18:23 / Ανανεώθηκε 22 Οκτωβρίου 2017, 21:00
Στο «σκοτάδι» οι έρευνες για τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη
Facebook Twitter Whatsapp

Αξιωματικοί αναζητούν εκτός από χειροπιαστά στοιχεία και το κίνητρο του δολοφόνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο «σκοτάδι» βρίσκονται οι έρευνες των ανδρών της ασφάλειας για τον εντοπισμό του ατόμου που δολοφόνησε με 14 μαχαιριές την Δώρα Ζέμπερη.

Οι αστυνομικοί μετά την μαραθώνια κατάθεση του πατέρα της άτυχης εφοριακού, βάζουν στο «μικροσκόπιο» τους το αυτοκίνητό του, ενώ αναζητούν και γενετικό υλικό.

Ακόμη και το πρωί της Κυριακής κλιμάκια ανδρών της ασφάλειας αναζητούσαν στοιχεία σε υπονόμους και χώρους περιμετρικά του Β' νεκροταφείου σε μια προσπάθεια να βρουν είτε την τσάντα της άτυχης γυναίκας, είτε το μαχαίρι του εγκλήματος, με την οποία ο άγνωστος την κατακρεούργησε.

Αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν εκτός απο χειροπιαστά στοιχεία και το κίνητρο του δολοφόνου, δίχως μέχρι στιγμής να καταλήγουν σε κάποιο συμπέρασμα. Όσο οι μέρες κυλούν τόσο το σενάριο η γυναίκα να έπεσε θύμα κάποιου αγνώστου, κερδίζει έδαφος. Ουσιαστικά οι αστυνομικοί αυτή την στιγμή ερευνούν μια υπόθεση ληστείας μετά φόνου, καθώς ο δράστης αφαίρεσε την τσάντα του θύματος που περιείχε έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο.

Πλέον τα σενάρια που εξετάζουν είναι τα εξής τρία: Πρώτον η 32χρονη να δολοφονήθηκε απο τοξικοεξαρτημένο άτομο που επιχείρησε να την ληστέψει και όταν εκείνη αντέδρασε την δολοφόνησε.

Δεύτερο, να έπεσε θύμα κάποιου μανιακού ο οποίος την επέλεξε τυχαία και την σκότωσε και τρίτον, να την σκότωσε άτομο που γνώριζε για προσωπικές διαφορές.