ΕΛΛΑΔΑ

«Εμφύλιος» στην οικογένεια της Δώρας – Η αδερφή κατηγορεί τον πατέρα της

Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου 2017, 21:26 / Ανανεώθηκε 22 Οκτωβρίου 2017, 21:43
«Εμφύλιος» στην οικογένεια της Δώρας – Η αδερφή κατηγορεί τον πατέρα της
Facebook Twitter Whatsapp

Καταγγελίες σε βάρος του πατέρα και από την θεία της εφοριακού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφοδρή διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη την περασμένη Τετάρτη στο Δεύτερο Νεκροταφείο Αθηνών.

Πρωταγωνιστές της κόντρα είναι η μικρή αδερφή της εφοριακού, ο πατέρας της, αλλά και η αδερφή του. Ειδικότερα, ο πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού κατηγορεί την πρώην σύζυγο του για τα πάντα την ώρα που φίλοι της οικογένειας τον καταγγέλλουν για βίαιη συμπεριφορά.

Αλλά και στην κηδεία, όταν ο πατέρας φώναξε την ώρα της κηδείας, «κόρη μου κορούλα μου, σε έχασα, πιάστε τον δολοφόνο, θα τον κάνω κομμάτια», η αδερφή της Δώρας εξερράγη. Τον χαρακτήρισε «αλήτη» κατηγορώντας τον ότι εκείνος την σκότωσε. «Πάρτε τον από εδώ. Αλήτη, εσύ την έφαγες. Έχεις το θράσος να έρχεσαι στην Εκκλησία;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η αδερφή της 32χρονης επιτίθεται δημόσια στον πατέρα. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που είχε ανεβάσει στο Facebook στην οποία έγραφε: «Αίσχος, φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας. Χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας».

Κατηγορίες ωστόσο σε βάρος του πατέρα απηύθυνε και η ίδια η αδερφή του. «Την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια… το παιδί το χωρίς να σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και τα είχε παίξει στο χρηματιστήριο να γίνει πλούσιος και τα έχασε όλα. Για όλα αυτά κυνηγούσαν και την οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά στον Alpha.