current views are: 13

23 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση11:13

Παραμένει το μυστήριο με τη δολοφονία της εφοριακού – Στο «μικροσκόπιο» το ταξί του πατέρα της

Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάθεση του πατέρα της άνοιξε νέους δρόμους στις έρευνες, καθώς αποκάλυψε στοιχεία και λεπτομέρειες για τη ζωή και τις σχέσεις της κόρης του.

Δημοσίευση 11:13’

Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάθεση του πατέρα της άνοιξε νέους δρόμους στις έρευνες, καθώς αποκάλυψε στοιχεία και λεπτομέρειες για τη ζωή και τις σχέσεις της κόρης του.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο.

Μετά τη μαραθώνια κατάθεση του πατέρα της άτυχης εφοριακού, οι αστυνομικοί βάζουν στο «μικροσκόπιο» το ταξί του, όπου θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Επιπλέον, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ψάχνουν αποδείξεις για την καταγγελία του πως δυο ώρες μετά το έγκλημα επιβίβασε στο ταξί του έναν νέο, «ύποπτο» άνδρα, ο οποίος ήταν αναστατωμένος και του είπε, μάλιστα, να φύγουν γρήγορα από το σημείο, ενώ αναμένεται να αρχίσουν και δεύτερο κύκλο καταθέσεων.

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του ο Κώστας Ζέμπερης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 32χρονης πρόκειται να κληθεί πάλι για συμπληρωματική κατάθεση.

Εν τω μεταξύ, ακόμα και το πρωί της Κυριακής κλιμάκια ανδρών της Ασφάλειας αναζητούσαν στοιχεία σε υπονόμους και χώρους περιμετρικά του Β’ νεκροταφείου σε μια προσπάθεια να βρουν είτε την τσάντα της άτυχης γυναίκας, είτε το μαχαίρι του εγκλήματος, με την οποία ο άγνωστος την κατακρεούργησε.

Αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν εκτός απο χειροπιαστά στοιχεία και το κίνητρο του δολοφόνου, δίχως μέχρι στιγμής να καταλήγουν σε κάποιο συμπέρασμα. Όσο οι μέρες κυλούν τόσο το σενάριο η γυναίκα να έπεσε θύμα κάποιου αγνώστου, κερδίζει έδαφος. Ουσιαστικά οι αστυνομικοί αυτή την στιγμή ερευνούν μια υπόθεση ληστείας μετά φόνου, καθώς ο δράστης αφαίρεσε την τσάντα του θύματος που περιείχε έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο.

Πλέον τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι τα εξής τρία: Πρώτον η 32χρονη να δολοφονήθηκε απο τοξικοεξαρτημένο άτομο που επιχείρησε να την ληστέψει και όταν εκείνη αντέδρασε την δολοφόνησε.

Δεύτερο, να έπεσε θύμα κάποιου μανιακού ο οποίος την επέλεξε τυχαία και την σκότωσε και τρίτον, να την σκότωσε άτομο που γνώριζε για προσωπικές διαφορές.


σχετικα αρθρα