ΕΛΛΑΔΑ

Αναιρεί ξανά τον πατέρα της 32χρονης Δώρας ο δικηγόρος του: «Πέρασε από τον τόπο της δολοφονίας αρκετές ώρες μετά»

Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου 2017, 21:26 / Ανανεώθηκε 24 Οκτωβρίου 2017, 00:45
Facebook Twitter Whatsapp

«Λόγω της σύγχυσης έκανε λάθος με τις ώρες»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο κτίριο της ΓΑΔΑ προσήλθε αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για λογαριασμό της θανούσης. Ο ίδιος επίσης διαμήνυσε πως ο πατέρας δεν ελέγχεται από τις αρχές, αν και ανέτρεψε ισχυρισμούς που είχε διατυπώσει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του συνεντεύξεων μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Ζέμπερη είπε ότι ο πελάτης του ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν είπε ψέματα. Από τραγική σύμπτωση, όπως ανέφερε, ο πατέρας όντως πέρασε από το νεκροταφείο, όχι όμως την ώρα του εγκλήματος, αλλά ώρες αργότερα.

«Ο πατέρας είπε πράγματι την αλήθεια» τόνισε, λέγοντας ότι, εξαιτίας της σύγχυσής του για τον άδικο χαμό της κόρης του, έκανε λάθος αναφορικά με τις ώρες που βρέθηκε στην περιοχή του νεκροταφείου. Όπως είπε, στις 17:15 (ώρα κατά την οποία υπολογίζεται ότι έγινε το έγκλημα), ο πατέρας βρισκόταν με το ταξί του στην περιοχή του Ζωγράφου. «Και να ήθελε, δεν μπορούσε να βρίσκεται στο νεκροταφείο την ώρα του εγκλήματος» προσέθεσε επίσης, λέγοντας ότι το ταξί φαίνεται πώς βρίσκεται στις 20:56 στην οδό Τραλλέων και Ηρακλείου.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον πατέρα» επέμεινε, λέγοντας ότι όλα τα στοιχεία με τις κινήσεις του ταξί που οδηγούσε ο κ. Ζέμπερης, είναι καταγεγραμμένα.

Τι είχε ισχυριστεί ο πατέρας

Σε συνέντευξή του στον Alpha το περασμένο Σάββατο, ο κ. Ζέμπερης είχε ισχυριστεί πως βρέθηκε έξω από το Δεύτερο Νεκροταφείο στην ώρα που έγινε η δολοφονία και διερωτήθηκε μάλιστα «μήπως πήρε κούρσα τον δολοφόνο» της κόρης του. Σε άλλη του συνέντευξη την ίδια ημέρα είχε ισχυριστεί πως «η τύχη μου η μαύρη το ήθελε να περνάω έξω από το νεκροταφείο την ώρα της δολοφονίας της κόρης μου»

Εάν δεν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του στενού και φιλικού περιβάλλοντος της Δώρας Ζέμπερη, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου.