current views are: 8

26 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση06:14

Μακάβριο εύρημα: Εντοπίστηκε στο σπίτι της νεκρή γυναίκα με σακούλα στο κεφάλι και δεμένα τα χέρια!

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε με δεμένα τα χέρια και σε προχωρημένη σήψη, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος θανάτου.

Δημοσίευση 06:14’

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε με δεμένα τα χέρια και σε προχωρημένη σήψη, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος θανάτου.

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν νωρίς το πρωί οι άνδρες της ΕΛΑΣ, όταν εντόπισαν νεκρή μέσα σε διαμερισμα στην οδό Στιφτόμπολα 12 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα το πτώμα μιας γυναίκας κινεζικής καταγωγής.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία υπολογίζεται σε ηλικία 40 ετών, βρέθηκε με δεμένα τα χέρια και σε προχωρημένη σήψη, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος θανάτου. 

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί ότι η γυναίκα εντοπίστηκε με σακούλα στο κεφάλι, γεγονός που ενισχύει υποψίες για πνιγμό ή ασφυξία. 

Η 40χρονη βρέθηκε στο διαμέρισμα μετά από κλήση του αφεντικού της, καθώς δεν είχε παρουσιαστεί στην εργασία της. 

Στο σημείο μετέβησαν, ήδη, άνδρες της ΕΛΑΣ και ο ιατροδικαστής για να συλλέξουν στοιχεία και να διαλευκάνουν την υπόθεση. 

Πάντως, μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο, αν και τα πρώτα στοιχεία συνηγορούν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

 


σχετικα αρθρα