current views are: 28

31 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση03:30

Η αλεπού που συχνάζει σε… σουβλατζίδικο στο Γαλαξίδι

H αλεπού έχει γίνει το κατοικίδιο του ιδιοκτήτη του καταστήματος «O Billy’s», κύριο Βασίλη Σίσκο.

Δημοσίευση 03:30’

H αλεπού έχει γίνει το κατοικίδιο του ιδιοκτήτη του καταστήματος «O Billy’s», κύριο Βασίλη Σίσκο.

Φανατικός θαμώνας ενός σουβλατζίδικου στο Γαλαξίδι έχει γίνει μια… αλεπού!

Όπως βλέπετε και στο αποκλειστικό βίντεο του star.gr, η αλεπού έχει γίνει το κατοικίδιο του ιδιοκτήτη του καταστήματος «O Billy’s», κύριο Βασίλη Σίσκο.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο star.gr, «η αλεπού για πρώτη φορά εμφανίστηκε στο κατάστημα πριν 5 μήνες. Μάλιστα, έπαιζα τάβλι με έναν φίλο μου και είχα αφήσει την εξώπορτα της αυλής ανοιχτή. Την βλέπω που μπαίνει στο μαγαζί και λέω “τι είναι αυτό”; Άρχισα να τρίβω τα μάτια μου. Ξανακοιτάω και λέω στον στον φίλο μου:  “αλεπού στο μαγαζί”! Δεν με πίστεψε! Τότε σηκώνομαι, παίρνω ένα σουβλάκι, κάνει η αλεπού 2-3 βήματα πίσω, της δίνω ένα κομματάκι και ορμάει. Έφαγε ακόμα 5-6 κομμάτια και έφυγε. Της έβαλα και ένα κουβά με νεράκι και ερχόταν από τότε κάθε μέρα. Δεν φοβήθηκα, ήταν μωρό».

Η αλεπού από τότε έχει γίνει η ατραξιόν του μαγαζιού. Σχεδόν κάθε μέρα επισκέπτεται το εν λόγω σουβλατζίδικο τρώει 3 – 4 σουβλάκια κάθε βράδυ και αποχωρεί χορτασμένη!

Όπως επεσήμανε ο κύριος Σίσκος, κάποια στιγμή η αλεπού έκανε να εμφανιστεί 3-4 ημέρες. «Ανησύχησα. Φοβήθηκα μήπως κάποιο σκυλί έφαγε το αλεπουδάκι. Μετά σκέφτηκα πως επειδή την τάιζα κάθε μέρα είχε μεγαλώσει και δε χωρούσε πια από την τρύπα στο συρματόπλεγμα της αυλής. Την επόμενη μέρα έκανα την τρύπα πιο μεγάλη και το βράδυ ήρθε πάλι»!

Η αλεπού έχει κάνει κολλητή φίλη και μια μαύρη γάτα με την οποία καρτερικά επισκέπτονται το κατάστημα του κύριου Βασίλη και τρώνε παρέα!

Πηγή: Star.gr


σχετικα αρθρα