ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση - αποκήρυξης Ρούπα για τον Γιαγτζόγλου

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου 2017, 18:29 / Ανανεώθηκε 31 Οκτωβρίου 2017, 21:33
Δήλωση - αποκήρυξης Ρούπα για τον Γιαγτζόγλου
Facebook Twitter Whatsapp

 «Ο Επαναστατικός Αγώνας δεν συνδέεται με καμία άλλη οργάνωση ούτε ως προς τον εξοπλισμό, ούτε ως προς την πολιτική, ούτε ως προς τους στόχους, ούτε ως προς την δράση, ούτε ως προς τα πρόσωπα» δηλώνει η Πόλα Ρούπα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέση για όσα της αποδίδουν σχετικά με την σχέση που είχε αναπτύξει με τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου στο αντάρτικο πόλης, πήρε η Πόλα Ρούπα. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της σε ιστότοπο αντιεξουαστικών ιδεών, «Ο Επαναστατικός Αγώνας είχε πάντα μια συγκεκριμένη στρατηγική αγώνα από την οποία δεν παρέκκλινε σε καμία περίπτωση. Κάθε άλλη δράση δεν τον αφορά».

Στο κείμενο-αποκήρυξη τους 29χρονου η Ρούπα, σύντροφος του αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκου Μαζιώτης σημειώνει πως, «Την τελευταία 5ετία έχει γίνει μέρος της κατασταλτικής πολιτικής να επιχειρεί να θέσει στο επίκεντρο κάθε ένοπλης δραστηριότητας στην Ελλάδα εμένα και τον Νίκο Μαζιώτη. Ήδη ο Επαναστατικός Αγώνας έχει κατηγορηθεί ως ''ομπρέλα'' κάτω από την οποία ''συναντιούνται'' άτομα και δραστηριότητες, ακόμα και άλλες οργανώσεις αντάρτικου πόλης. Τώρα για μια ακόμα φορά με την πρόσφατη σύλληψη του 29χρονου, επιχειρούν να συνδέσουν εμένα και τον Επαναστατικό Αγώνα με τον ίδιο αλλά και με την οργάνωση Σ.Π.Φ για την οποία ο ίδιος ο συλληφθείς κατηγορείται ότι συμμετείχε. Επισημαίνω για μια ακόμα φορά πως τόσο εγώ όσο και ο Επαναστατικός Αγώνας δεν συνδέεται με καμία άλλη οργάνωση ούτε ως προς τον εξοπλισμό, ούτε ως προς την πολιτική, ούτε ως προς τους στόχους, ούτε ως προς την δράση, ούτε ως προς τα πρόσωπα».

Αυτό πάντως που δεν απαντά η Πόλα Ρούπα, είναι πως από την στιγμή που δεν γνώριζε τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, βρέθηκαν τα στοιχεία ταυτότητάς του,  σε υπό κατασκευή πλαστή ταυτότητας, που διατηρούσε σε ηλεκτρονικό αρχείο στο προσωπικό της λάπτοπ.