Μπορεί σιγά σιγά όλα τα περιοδικά μόδας να ασχολούνται με το τι θα φορεθεί το φθινόπωρο αλλά η ανάγκη για καλοκαιρινά ρούχα και trends παραμένει μεγάλη. Η ζέστη είναι ανυπόφορη και σίγουρα θέλεις πέρα από το να είσαι περιποιημένη, να είσαι και άνετη. Γιατί, δεν είσαι η μόνη που παιδεύεσαι με το τί να βάλεις - είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα αυτές τις τόσο ζεστές μέρες.

Δεν μιλάμε για κάτι άλλο λοιπόν πέρα από το πλέον γνωστό σου playsuit! Αυτό το μαγικό ολόσωμο σορτσάκι που κυκλοφορεί παντού στην αγορά, σε όλα τα στιλ και χρώματα και μπορεί να σου καλύψει όλες τις ανάγκες της μέρας σου.

ΣΗΜΕΙΩΣΕ πως ένα καλό ποιοτικώς playsuit μπορεί να φορεθεί και σε μια πιο επίσημη περίσταση, και μπορεί να συνδυαστεί με ψιλοτάκουνα πέδιλα.

Δεν έχει τόση σημασία το ύφος που θα διαλέξεις αφού αυτό είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Έχει να κάνει όμως με το μέρος που θα βρίσκεσαι και το σωματότυπό σου.

Δυστυχώς τα playsuits δεν είναι ευκολοφόρετα για όλες τις γυναίκες.

Οι γυναίκες με τοπικό πάχος στα πόδια είναι καλό να αποφύγουν τη χρήση του playsuit ως επιλογή βραδινής ή επίσημης ένδυσης, αφού τονίζει έντονα τα πόδια άρα και το αδύνατο σημείο του σώματός σου.

Σε αντίθεση αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που έχουν τοπικό πάχος στη κοιλιά. Καλύπτει δεξιοτεχνικά τις ατέλειες αφού το ενδιαφέρον κεντρίζουν τα πόδια, τα οποία εάν είναι και μαυρισμένα μπορεί να δημιουργήσουν ένα απόλυτα sexy look.
ΠΗΓΗ: t-life.gr