current views are: 12

6 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση08:53

Κτηνωδία! Πολτοποίησαν κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια – Σκληρές εικόνες

Οι μαρτυρίες όπως τις κατέγραψε ο φακός του ΚΡΗΤΗ TV για το πώς κατέληξαν τα κουταβάκια στους κάδους, προκαλούν οργή και αποστροφή.

Δημοσίευση 08:53’

Οι μαρτυρίες όπως τις κατέγραψε ο φακός του ΚΡΗΤΗ TV για το πώς κατέληξαν τα κουταβάκια στους κάδους, προκαλούν οργή και αποστροφή.

Δεν χωρά ανθρώπινος νους το θέαμα που αντίκρισαν περαστικοί, όταν είδαν πεταμένα σε κάδους απορριμμάτων τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια με πολτοποιημένα κεφάλια, λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία του Αγίου Ρωμανού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η υπόθεση παίρνει διαστάσεις, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και λαμβάνονται καταθέσεις στο αστυνομικό τμήμα της Χερσονήσου.

Οι μαρτυρίες, όπως τις κατέγραψε ο φακός του ΚΡΗΤΗ TV για το πώς κατέληξαν τα κουταβάκια στους κάδους, προκαλούν οργή και αποστροφή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μεσημέρι του Σαββάτου ένα φορτηγάκι σταμάτησε μπροστά από τους κάδους με τον οδηγό να δίνει οδηγίες στον ανήλικο γιο του, ο οποίος βρισκόταν στην καρότσα, για το πώς θα ξεφορτωθεί μια ύποπτη σακούλα.

Αυτόπτες μάρτθρες αποκάλυψαν την κτηνωδία καθώς σπεύδοντας στους κάδους βρήκαν μέσα στη σακούλα τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια, πολτοποιημένα, πιθανόν από χτυπήματα με ξύλα ή πέτρες στο κεφάλι. 

Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και τα περισυνέλλεξαν με πλαστικό γάντι που υπήρχε μέσα στη σακούλα για να τα παραδώσουν στις Αρχές.


σχετικα αρθρα