current views are: 10

7 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση08:14

Πυρά δημάρχου Λέσβου κατά Γ. Μουζάλα – Ετοιμάζει κινητοποίηση και… παρέλαση χωρίς εξέδρα

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαληνός, «εδώ και τρία χρόνια το βάρος του Μεταναστευτικού το έχουν ρίξει στους δημάρχους»

Δημοσίευση 08:14’

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαληνός, «εδώ και τρία χρόνια το βάρος του Μεταναστευτικού το έχουν ρίξει στους δημάρχους»

Το Μεταναστευτικό μονοπώλησε στο χθεσινό, γεμάτο από ένταση, δημοτικό συμβούλιο Λέσβου, με τον δήμαρχο του νησιού, Σπύρο Γαληνό, να τα βάζει με τους… πάντες, σύμφωνα με το lesvospost.com. Τα έβαλε με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και με τους… υβριστές του facebook, αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαληνός, «εδώ και τρία χρόνια το βάρος του Μεταναστευτικού το έχουν ρίξει στους δημάρχους»

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε:
Να μην στηθεί εξέδρα στην παρέλαση της 8ης Νοεμβρίου για την απελευθέρωση του νησιού, παρά μόνο να τοποθετηθούν τρεις καρέκλες, για τον διοικητή της 98 ΑΔΤΕ, τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης και τον 96χρονο τελευταίο πολεμιστή του Συνδέσμου των θυμάτων και αναπήρων πολέμου.

Να οργανωθεί απο τον δήμο Παλλεσβιακή Κινητοποίηση διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης με κυρίαρχο θέμα την αποσυμφόρηση του νησιού. Και μάλιστα να περιφρουρηθεί από το δημοτικό Συμβούλιο ώστε να αποκλειστούν τα “ακραία” στοιχεία και οι “υβριστές” του facebook.
 


σχετικα αρθρα