ΕΛΛΑΔΑ

«Ξέσπασμα» Β. Σταμάτη: Δεν ανακοίνωσα διαζύγιο, αλλά λύση γάμου

Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου 2017, 22:49 / Ανανεώθηκε 8 Νοεμβρίου 2017, 08:52
«Ξέσπασμα» Β. Σταμάτη: Δεν ανακοίνωσα διαζύγιο, αλλά λύση γάμου
Facebook Twitter Whatsapp

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε λόγο για μια σκληρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος της «με πολλά ανώμαλα νομικά επιχειρήματα».

«Χείμαρρος» εμφανίστηκε η Βίκυ Σταμάτη μιλώντας για την καταδίκη της από το Εφετείο, αλλά και τη σχέση τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Μιλώντας στο δελτίο του «Ε» η κ. Σταμάτη έκανε λόγο για μια σκληρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος της «με πολλά ανώμαλα νομικά επιχειρήματα».

Σε ότι αφορά το διαζύγιο της με τον Άκη Τσοχατζόπουλου που ανακοίνωσε μέσβ ενός δελτίο Τύπου, η ίδια προκάλεσε ερωτηματικά με τα όσα ανέφερε καθώς  υποστήριξε ότι «δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, Το δελτίο Τύπου μιλά για λύση γάμου», μη δίνοντας περαιτέρω διευκρινίσεις για τη διαφορά μεταξύ διαζυγίου και… λύσης γάμου. Μάλιστα στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου».

Αναφερόμενη στην άσεμνη χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους την ημέρα που άνδρες της Ασφάλειας την μετέφεραν με ταξί από το Χαλάνδρι στις φυλακές του Ελαιώνα, η Βίκυ Σταμάτη είπε αρχικά πως δεν θυμόταν το περιστατικό. Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως δεν εννοούσε αυτή τη χειρονομία. “Και δεν νομίζω να με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές”, είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για την υπόθεση με τις «χρυσές» μίζες από τα εξοπλιστικά, επισήμανε: «Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος… Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου…».