current views are: 8

10 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση07:14

Σοκ: Πακιστανός ασελγούσε σε 12χρονη στην Πάτρα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

«Εκτιμάται πως ο 32χρονος εξέδιδε τις ανήλικες με τη σύμφωνη γνώμη της μάνας τους και αναζητούμε αν και άλλα κορίτσια έχουν πέσει θύματά του».

Δημοσίευση 07:14’
Νέα Ερυθραία

«Εκτιμάται πως ο 32χρονος εξέδιδε τις ανήλικες με τη σύμφωνη γνώμη της μάνας τους και αναζητούμε αν και άλλα κορίτσια έχουν πέσει θύματά του».

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 32χρονου Πακιστανού, μετά απο σχετική εισαγγελική διάταξη, καθώς ασέλγησε σε βάρος 12χρονης στην Πάτρα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 52χρονος Έλληνας, που ασέλγησε σε βάρος 17χρονης στα Ψηλά Αλώνια. 

Πρόκειται για τον ALI  AHSAN του ALI LIAQAT και της AKHTAR BIBI , γεννηθείς 03-02-1985 στο Πακιστάν.

Στις 10 Οκτωβρίου οι δράστες εντοπίστηκαν μαζί στην πλατεία να έχουν περιπτύξεις σε κοινή θέα, ο ένας με μια ανήλικη 12 ετών και ο 52χρονος “πελάτης” – ο οποίος είναι προφυλακισμένος- με μια 17χρονη, αδελφές απο την Ρουμανία.

Στη συνέχεια ο Πακιστανός πήρε τις ανήλικες και τις μετέφερε σε ένα ημιυπόγειο που διέμενε. Άμεσα ενημερώθηκε η ασφάλεια που παρουσία εισαγγελέα ανηλίκων μπήκαν στο σπίτι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν χάπια Βιάγκρα, ένα μαχαίρι καθώς και φωτογραφίες που απεικόνιζαν τον ίδιο με την 12χρονη σε ερωτικές περιπτύξεις.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός επίσης, πως στο χώρο του σπιτιού του δράστη βρέθηκε και η μάνα των κοριτσιών!

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ με τους οποίους επικοινώνησε το Newpost, αναφέρουν πως «εκτιμάται πως ο 32χρονος εξέδιδε τις ανήλικες με τη σύμφωνη γνώμη της μάνας τους και αναζητούμε αν και άλλα κορίτσια έχουν πέσει θύματά του».

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150 , 2610695130 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 


σχετικα αρθρα