current views are: 11

10 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:22

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Δώρας – Τον φυγάδευσαν από την Ευελπίδων

Σε έξαλλη κατάσταση οι γονείς της εφοριακού

Δημοσίευση 14:22’

Σε έξαλλη κατάσταση οι γονείς της εφοριακού

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη ο οποίος τελικά αργά το απόγευμα της Παρασκευής φυγαδεύτηκε από το κτίριο 9 της Ευελπίδων κάτω από ιδιαίτερα ισχυρή αστυνομική δύναμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο είχε περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ στο σημείο είχαν μεταβεί τα ΜΑΤ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση του 58χρονου είχε ολοκληρωθεί από νωρίς ωστόσο λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας που κυριαρχούσε έξω από το κτίριο από την οικογένεια και φίλους της άτυχης εφοριακού, οι αστυνομικοί τον κρατούσαν εντός των κρατητηρίων της Ευελπίδων .

Η μητέρα της Δώρας καταγγέλλει ξυλοδαρμό από αστυνομικούς

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη σύγχυση μετά την έξοδο του δράστη από το κτίριο ενώ πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί  στην προσπάθεια τους να απωθήσουν τον κόσμο χτύπησαν την μητέρα της Δώρας, γεγονός που η ίδια έξαλλη κατήγγειλε.«Με χτυπήσανε οι αστυνομικοί! Με χτυπήσανε στα πόδια, στα χέρια, μου γδάρανε τα χέρια. Είχα το μάρμαρο να του το ρίξω εκείνη την ώρα και μου το πήρανε μέσα από τα χέρια και με κλωτσήσανε και με σπρώξανε και με ματώσανε. Αυτή είναι η ελληνική Αστυνομία. Πιάσανε το δολοφόνο για να ακούσουνε τους επαίνους! Έπρεπε να τον αφήσουν σε μας. Στα χέρια μας. Να έρθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα τώρα! Αλλιώς να παραιτηθούν όλοι!».

Ο 58χρονος πέρασε την πύλη των δικαστηρίων γύρω στις 10 το πρωί για να απολογηθεί και έμεινε στα δικαστήρια μέχρι τις 14:00.

Η οργή από την μεριά της οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη ξεχείλιζε, χτυπώντας  τα παράθυρα και φωνάζοντας να βγει έξω ο δολοφόνος. Νωρίτερα μάλιστα κατά την είσοδος του 58χρονου στο κτίριο, οι γονείς της 32χρονης επιχείρησαν να επιτεθούν στον δολοφόνο του παιδιού τους, με την μητέρα της Δώρας να προσπαθεί να καρφώσει ένα στυλό στον Μανώλη Σοροπίδη. «Θα πεθάνεις! Δεν θα ζήσεις!», του φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. «Φονιά! Φονιά!», φώναζαν τα αδέρφια της.

«Αλήτη, δολοφόνε, ξεφτίλα, έφαγες το κορίτσι» του φώναζε ο κόσμος ενώ ο πατέρα της 32χρονης επιχείρησε να τον χτυπήσει.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν σχεδόν σηκωτό τον 58χρονο Μανώλη Σοροπίδη στα δικαστήρια, σκόνταψαν στα σκαλοπάτια με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο.

Οι αστυνομικοί που δημιούργησαν κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο τον γλίτωσαν τελευταία στιγμή, φυγαδεύοντάς τον.


σχετικα αρθρα