current views are: 10

12 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση10:34

Απίστευτο περιστατικό στη Χαλκίδα! Αυτοκίνητο προσγειώθηκε στην αυλή του σπιτιού της

Η κυρία Ελένη περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη συγκλονιστική αυτή στιγμή που έζησε το πρωί της περασμένης Πέμπτης

Δημοσίευση 10:34’

Η κυρία Ελένη περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη συγκλονιστική αυτή στιγμή που έζησε το πρωί της περασμένης Πέμπτης

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στη Χαλκίδα με αυτοκίνητο να προσγειώνεται στην αυλή σπιτιού.

Η κυρία Ελένη μίλησε στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό και περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη συγκλονιστική αυτή στιγμή που έζησε το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Το αυτοκίνητο (μαύρο στις φωτογραφίες) που μπήκε στην αυλή της τα ξημερώματα της Πέμπτης κατέστρεψε ολοσχερώς και το δικό της αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο (άσπρο στις φωτογραφίες).

«Το αυτοκίνητο ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, δηλαδή από την πλευρά της Αρτάκης προς Χαλκίδα. Για κάποιο λόγο βγήκε από το ρεύμα, δεν ξέρουμε τι έγινε γιατί έγινε τα ξημερώματα και μετά τουμπάρισε πάνω στο αυτοκίνητο το δικό μου, διέλυσε τρία δέντρα και εκτοξεύθηκε στην κυριολεξία έξι με εφτά μέτρα στο τέρμα της αυλής μου, όπου υπήρχε ένα τοιχίο εκεί και σταμάτησε».

Ο οδηγός πέθανε αβοήθητος, κανένας δεν κατάλαβε ότι συνέβη το περιστατικό μέχρι να ξυπνήσει η κ. Ελένη και να αντικρίσει όλο αυτό το σκηνικό έξω από την πόρτα του σπιτιού της.

«Ο οδηγός είχε εκτοξευθεί έξω από το αυτοκίνητο του και βρισκόταν στο τσιμέντο της αυλής και πρέπει να ήταν αρκετές ώρες στο σημείο μέχρι να ξημερώσει».

Όπως η ίδια δήλωσε στον ΑΡΤ FM το σπίτι της είναι το «σπίτι του εφιάλτη, εδώ και 50 χρόνια προσγειώνονται αυτοκίνητα στην αυλή του σπιτιού μου. Η στροφή στο σημείο του σπιτιού μου αποτελεί επικίνδυνο σημείο με αποτέλεσμα όλα τα αυτοκίνητα όποτε βγαίνουν εκτός πορείας μπαίνουν στην κυριολεξία μέσα στο σπίτι μου. Έχω μυρίσει ανθρώπινη καμένη σάρκα όταν ήμουν πέντε χρονών από οδηγό που κάηκε μέσα στην αυλή μου. Τα παιδιά μου, τα παιδιά της αδερφής μου και τα εγγόνια της δεν έχουν βγει να παίξουν ποτέ στην αυλή του σπιτιού. Η ίδια κατάσταση εδώ και 50 χρόνια. Είχαμε χτίσει μια μάντρα πριν 30 χρόνια για να προστατευτούμε και ερχόντουσαν τα αυτοκίνητα και προσγειωνόντουσαν στη μάντρα. Επειδή αυτή η μάντρα όταν βγήκε το σχέδιο πόλεως για 30 πόντους θεωρήθηκε ότι παίρναμε κομμάτι του δρόμου. Μας υποχρέωσαν να την γκρεμίσουμε και από τότε μας έχουν αφήσει εκτεθειμένους. Όλα τα αυτοκίνητα προσγειώνονται στο σπίτι μας χρόνια τώρα! Πενήντα με εξήντα αυτοκίνητα συνολικά!».

Η ίδια δηλώνει αγανακτισμένη και ελπίζει στην κατασκευή μιας μάντρας που να προστατεύει το σπίτι της και την οικογένεια της.


σχετικα αρθρα