Μία απο τις έντεκα οροθετικές τα στοιχεία των οποίων είχαν δοθεί στην δημοσιότητα τον Μάιο του 2012, καθώς κατηγορούνταν πως εκδίδονταν στην πλατεία Ομονοίας, χωρίς προφυλάξεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δόση τους, είναι η 26χρονη που δολοφόνησε τον 35χρονο Αλβανό και πατέρα δυο ανήλικων παιδιών (7 ετών και 15 μηνών) στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 
Η 26χρονη Ιωάννα Ν. του Μ.Ν και της Χ. Ν, είχε διαγνωστεί με τον ιό του HIV και τα στοιχεία της είχαν δημοσιοποιηθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Είχε προσφύγει μαζί με τις άλλες γυναίκες τα στοιχεία των οποίων είχαν δημοσιοποιηθεί και είχαν δικαιωθεί. Η Ιωάννα Ν. έχει καταγωγή από την Κάλυμνο και δολοφόνησε με δύο μαχαιριές τον άτυχο άνδρα, επειδή της έκανε παρατήρηση γιατί προκαλούσε φασαρία.  

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, όταν ο άτυχος 35χρονος βγήκε από το σπίτι του για να κάνει παρατήρηση στην 26χρονη γειτόνισσα του, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και φώναζε, αναστατώνοντας ολόκληρη τη γειτονιά.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία κάνει χρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών βρισκόταν σε κρίση και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει όποιον έβρισκε μπροστά της.

Ο 35χρονος την πλησίασε για να της κάνει παρατήρηση και να της εξηγήσει ότι κάνει φασαρία, όταν εκείνη, χωρίς δεύτερη σκέψη, άρπαξε ένα μαχαίρι και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα του.

Ο άτυχος άνδρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Άμεσα περίοικοι που άκουσαν τον καβγά, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Ασθενοφόρο διεκόμισε τον άτυχο 35χρονο στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τον ίδιο, ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν την 26χρονη.