current views are: 8

14 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:42

Μπες, ψάξε, δοκίμασε! Eρχεται η Black Friday και φέτος στα… Public!

Παρασκεύη 24 Νοεμβρίου στα Public θα γίνει ξανά… χαμός!

Δημοσίευση 14:42’

Παρασκεύη 24 Νοεμβρίου στα Public θα γίνει ξανά… χαμός!

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν ήδη ξεκινήσει να μετράνε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και δεν τους αδικώ, καθώς ήδη γύρω μου βλέπω από τώρα σιγά-σιγά λαμπάκια και στολισμένα δένδρα, όμως εγώ περιμένω κάτι άλλο, νωρίτερα και εξίσου εντυπωσιακό. Την «Black Friday» στις 24 Νοεμβρίου!

Την μέρα δηλαδή που μπορώ να γυρίζω στα μαγαζιά (όχι ότι δεν το κάνω και τις άλλες μέρες), να ψωνίζω σε πολύ χαμηλές τιμές και να μην κλαίγομαι μετά ότι χάλασα όλα τα λεφτά μου. Ειδικά στα καταστήματα Public οι προσφορές είναι μοναδικές και ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι δύο-τρία… πέντε-έξι πραγματάκια που χρειάζομαι.

Η Black Friday είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε από την Αμερική και γίνεται πλέον σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές για μία και μόνο ημέρα του χρόνου! 

Τη Black Friday την έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ελληνική αλυσίδα Public κατά τη διάρκεια της οποίας το καταναλωτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει προσφορές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και εκπτώσεις που έφτασαν μέχρι 80%! Αξέχαστη μου έχει μείνει άλλωστε η περσινή εμπειρία, όταν βρέθηκα στο κατάστημα των Public για το Newpost.gr και είδα από κοντά και τις προσφορές, αλλά και την… τρέλα των καταναλωτών να τις προλάβουν!

Η Black Friday φέτος έρχεται στις 24 Νοεμβρίου και αυτή την φορά θα είμαι πιο καλά προετοιμασμένη, ώστε και να μην τρέχω τελευταία στιγμή, αλλά και να μην μπλέξω σε κάποια ουρά πριν το ταμείο. Φέτος έχω ήδη έτοιμο το πλάνο και είμαι σίγουρη ότι θα προλάβω τις εκπτώσεις, τις απίστευτες τιμές και τα μοναδικά deals που θα έρθουν και το 2017 τα Public, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών τους.

Το εμπορικό κέντρο Athens Mall βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά από τα γραφεία του Νewpost.gr και επειδή πού με χάνεις πού με βρίσκεις είμαι εκεί, μόλις το περασμένο Σάββατο έμεινα περίπου 5 ώρες για ψώνια, αποφάσισα ένα από τα επόμενα απογεύματα να επισκεφτώ το κατάστημα Public και να ετοιμάσω τη λίστα μου από τώρα, ενόψει της Black Friday. Μία ψηφιακή κάμερα ψάχνω, γιατί έχω τρέλα με τις φωτογραφίες κι ήδη ετοιμάζομαι για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, αλλά και ακουστικά, γιατί λένε ότι στο γραφείο τους ενοχλώ όταν ακούω τη μουσική μου και γράφω τις ειδήσεις μου.

Ψάχνοντας λοιπόν από τώρα στην σελίδα των Public είδα πως θα υπάρχουν προσφορές σε έναν ευρύ κατάλογο προϊόντων και επιλογών σχετικά με μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, ακόμα και computers και videogames, οπότε όχι μόνο θα βρω ψηφιακή φωτογραφική και ακουστικά σε καλές τιμές, αλλά θα μπορέσω να πάρω και κανένα δωράκι στις φίλες μου!

Μάλιστα, έκανα ήδη εγγραφή στο Public για να μάθω πρώτη τις προσφορές που θα υπάρξουν, ενώ διάβασα πως για να γλιτώσω τις ουρές υπάρχει και ο online τρόπος για να γιορτάσω και εγώ την Black Friday! Επίσημα άλλωστε η «Μαύρη Παρασκευή» ξεκινάει στις 00.01 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ενώ πέρυσι το 70% των προσφορών των καταστημάτων, βρισκόταν στα αντίστοιχα Websites τους από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Το ψάξιμο δηλαδή στην ιστοσελίδα των Public μπορεί να ξεκινήσει από τις 23 Νοεμβρίου!

Πέρυσι δεν ήξερα πολλά… Φέτος ξέρω και είμαι ήδη απόλυτα προετοιμασμένη να κάνω τις καλύτερες αγορές!

Μην χάσετε και εσείς την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία της «Black Friday» στα Public αλλά και ν’ αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σ’ απίστευτες τιμές!


σχετικα αρθρα