current views are: 7

15 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση17:01

Έληξε η κατάληψη αντιεξουσιαστών στην ΕΣΗΕΑ

Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για αντιεξουσιαστές, οι οποίο προχώρησαν στην εν λόγω κίνηση ως ένδειξη συμπαράστασης στον Κωνσταντίνο Γιατζόγλου.

Δημοσίευση 17:01’

Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για αντιεξουσιαστές, οι οποίο προχώρησαν στην εν λόγω κίνηση ως ένδειξη συμπαράστασης στον Κωνσταντίνο Γιατζόγλου.

Στο κτίριο της ΕΣΗΕ εισέβαλε αργά το απόγευμα της Τετάρτη ομάδα 40 ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι ανέβηκαν στην ταράτσα του κτιρίου της Ένωσης Συντακτών ενώ δεν υπήρξε αναφορα για ένταση.

Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για αντιεξουσιαστές, οι οποίο προχώρησαν στην εν λόγω κίνηση ως ένδειξη συμπαράστασης στον Κωνσταντίνο Γιατζόγλου, που συνελήφθη για την αποστολή του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Στο κείμενο που εξέδωσαν μέσα από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, η κίνηση αυτή είναι η ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον 29χρονο. Παράλληλα εξαπολύουν επίθεση στα ΜΜΕ για καλλιέργεια κλίματος «τρομοϋστερίας» και για «μιντιακό κατηγορητήριο».

Η ανακοίνωση

«Σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2017, καταλαμβάνουμε το κτήριο της ΕΣΗΕΑ ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Επιλέξαμε την Ένωση των δημοσιογράφων, διότι ο ρόλος τους διαχρονικά εξυπηρετεί τα πολιτικά συμφέροντα της εκάστοτε εξουσίας και υπηρετεί την οικονομική ελίτ. Απευθυνόμενοι στην κοινωνία παρουσιάζουν όσους και όσες αντιστέκονται στο καθεστώς ως εχθρούς της. Οι μόνοι εχθροί της κοινωνίας είναι το κράτος και το κεφάλαιο».

 


σχετικα αρθρα