current views are: 4

19 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:26

Ανατριχιαστική απειλή αναρχικών κατά αστυνομικών: «Πλέον θα σας χτυπάμε μόνο με σφαίρες»

Ευθείες απειλές κατά αστυνομικών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην οδο Τοσίτσα εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι

Δημοσίευση 09:26’

Ευθείες απειλές κατά αστυνομικών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην οδο Τοσίτσα εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι

Ευθείες απειλές κατά αστυνομικών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην οδο Τοσίτσα το βράδυ της Παρασκευής, μετά την καθιερωμένη πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι οι οποίοι τους εξύβριζαν καθ’ όλη την διάρκεια των επεισοδίων που προκάλεσαν.

Η πλέον ανατριχιαστική στιγμή, ήταν όταν ένας αναρχικός έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον επικεφαλής της διμοιρίας που βρισκόταν και του είπε πως , “από εδώ και στο εξής θα σας χτυπάμε μόνο με σφαίρες”.

Οι απειλές όσο και αν σε κάποιους μοιάζουν κενού περιεχομένου, αποτελούν ενδεικτικές των απειλών που δέχονται οι αστυνομικοί, κυρίως των ΜΑΤ, που πραγματοποιούν στατική φύλαξη στην περιοχή. Είναι πρόσφατη άλλωστε η επίθεση με καλασνικοφ, που πραγματοποίησαν μέλη της ομάδας “Επαναστατική Αυτοάμυνα” που στόχευσαν κατά αστυνομικών με σκοπό να προκαλέσουν θανάσιμο τραυματισμό.

Άλλωστε και ο προσφάτως συλληφθείς για την επίθεση με τρομοφάκελο κατά του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, είχε ενοικιάσει σπίτι στην περιοχή των Εξαρχείων,με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να εκτιμούν πως ετοίμαζε χτύπησα κατά αστυνομικών και στην συνέχεια θα έβρισκε “καταφύγιο” στο διαμέρισμα.

Στο μεσοδιάστημα και υπό των φόβο νέας επίθεσης, έχει αλλάξει ο σχεδιασμός των μέτρων φύλαξης των γραφείων του ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια έγκαιρου εντοπισμού ατόμων, που θα θελήσουν να επιτεθούν και πάλι κατά αστυνομικών που υπηρετούν στην περιοχή.


σχετικα αρθρα