ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει η θεία του 38χρονου οδηγού νταλίκας: Έφεραν το πτώμα του μέσα σε... σακούλα!

Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου 2017, 10:25 / Ανανεώθηκε 20 Νοεμβρίου 2017, 10:25
Σοκάρει η θεία του 38χρονου οδηγού νταλίκας: Έφεραν το πτώμα του μέσα σε... σακούλα!
Facebook Twitter Whatsapp

Πρόσθεσε, επίσης, ότι είναι η δεύτερη φορά που η οικογένειά της χάνει παιδί από κακοτεχνία του κράτους, καθώς η ίδια είχε χάσει τον γιο της σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Κόρινθο, χάρη «κακοτεχνίας του δρόμου», όπως είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκλονιστικά είναι τα όσα εξομολογήθηκε η θεία του άτυχου 38χρονου οδηγού Γιάννη Ρουμέλη, ο οποίος ήταν ένας από τους 20 νεκρούς της τραγωδίας στη Δυτική Αττική.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η θεία του 38χρονου ανέφερε πως η οικογένειά του θα κινηθεί νομικά, υπογραμμίζοντας ότι «θα στραφούμε εναντίον όποιου έστρεψε τα μάτια στην αυθαιρεσία».

Σύμφωνα με την ίδια: «Στο Θριάσιο μετρούσαμε πτώματα και κάποιοι άλλοι μετρούσαν ψήφους στις κάλπες. Χθες δώσαμε στον αδερφό μου το ρολόι του παιδιού μέσα στη λάσπη και το πτώμα του μέσα σε σακούλα».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι είναι η δεύτερη φορά που η οικογένειά της χάνει παιδί από κακοτεχνία του κράτους, καθώς η ίδια είχε χάσει τον γιο της σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Κόρινθο, χάρη «κακοτεχνίας του δρόμου». 

«Το παιδί έφυγε στις 5:30 για μεροκάματο των 25 ευρώ και κανένας δεν μερίμνησε να κλείσει το δρόμο λόγω κακοκαιρίας, όπως έκλεισε χθες», συμπλήρωσε, επίσης, η γυναίκα.

«Τι να κάνουμε και πού να στραφούμε; Να δώσουν μία τιμή στο άψυχο παιδί; Να δώσουν το ρολόι σε μαύρη σακούλα; Και στο δικό μου το παιδί αυτό έκαναν», κατέληξε.