current views are: 8

22 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση05:41

Μόνο στο Newpost: «Έτσι γλίτωσα το μαχαίρωμα» – Πανικός στη Γλυφάδα από την επίθεση με παγοκόφτη!

“Δεν φανταζόμουν ότι μια βεβαίωση τροχονομικής παράβασης θα έπαιρνε τέτοια εξέλιξη. Εκ των υστέρων πληροφορήθηκα πως ο συγκεκριμένος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα”

Δημοσίευση 05:41’

“Δεν φανταζόμουν ότι μια βεβαίωση τροχονομικής παράβασης θα έπαιρνε τέτοια εξέλιξη. Εκ των υστέρων πληροφορήθηκα πως ο συγκεκριμένος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα”

“Λίγο έλειψε να με μαχαιρώσει, κατάφερα να γλιτώσω την τελευταία στιγμή”. Με αυτά τα λόγια ένας εκ των δύο αστυνομικών που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον… παγοκόφτη του ιδιοκτήτη οχήματος, ο οποίος για μια βεβαίωση τροχονομικής παράβασης, λίγο έλειψε να αφαιρέσει τις ζωές δύο αστυνομικών, στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, εξηγεί αποκλειστικά στο Newpost τις απίστευτες σκηνές που εξελίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης. Οι δυο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έχουν ξεφύγει απο κάθε κίνδυνο.

Το μεσημέρι της Τρίτης ένας τροχονόμος επιχείρησε να κόψει κλήση σε έναν οδηγό οχήματος. Μόλις ο αστυνομικός επιχείρησε να επιδόσει το έγγραφο, ο δράστης, που βρισκόταν εντός του οχήματος, έβγαλε από μια τσάντα που είχε στην θέση του συνοδηγού έναν παγοκόφτη και προσπάθησε να τον μαχαιρώσει!

Στη συνέχεια ξαναμπήκε στο όχημα και κυνήγησε τον αστυνομικό με σκοπό να τον “πατήσει” με το αυτοκίνητο. Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ για το συμβάν και έσπευσαν στο σημείο. Μόλις ο δράστης διαπίστωσε πως έχει περικυκλωθεί, εισέβαλε σε ένα κοσμηματοπωλείο προκειμένου να κρυφτεί.

Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, επιχείρησε να τον σταματήσει με τον δράστη να τον μαχαιρώνει στην κοιλιακή χώρα. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ περικύκλωσαν το μαγαζί στο οποίο είχε ταμπουρωθεί ο δράστης και τον καλούσαν να παραδοθεί, δίχως αποτέλεσμα. Καποια στιγμή επιχείρησε να φύγει τρέχοντας και τότε συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι του αφαίρεσαν τον παγοκόφτη και ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του. 

Δεν φανταζόμουν ότι μια βεβαίωση τροχονομικής παράβασης θα έπαιρνε τέτοια εξέλιξη. Εκ των υστέρων πληροφορήθηκα πως ο συγκεκριμένος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα”, δηλώνει στο Newpost, o αστυνομικός που γλίτωσε από το μαχαίρι του δράστη.

Στο πλευρό των θυμάτων βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, Γιώργος Καλιακμάνης και Νίκος Κορομηλάς, οι οποίοι για μια ακόμη φορά επεσήμαναν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί τους που βρίσκονται στον δρόμο και προστατεύουν τους πολίτες.
 


σχετικα αρθρα