Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της σύλληψης Ελληνίδας μοντέλου στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ τη Δευτέρα, όταν βρέθηκε στην τσάντα της 2,5 κιλά κοκαΐνη, αξίας περίπου 300.000 δολαρίων.

Όπως ανακοίνωσε το τελωνείο της πόλης, το 19χρονο μοντέλο ήταν η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης που συλλαμβάνεται την τελευταία εβδομάδα στο αεροδρόμιο προσπαθώντας να περάσει παράνομα ποσότητα ναρκωτικών.

Τα Ασιατικά Μέσα αναφέρουν πως η κοκαΐνη εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες του σάκου της κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου ρουτίνας.

Το μοντέλο αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ. Η Ελληνίδα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικού στην χώρα αδίκημα που κατά τον νόμο της χώρας μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και ισόβια κάθειρξη και πρόστιμο HK$5 εκατ.

Την επιθυμία της να μην γνωστοποιηθεί στην οικογένειά της η σύλληψή της εξέφρασε η 19χρονη Ελληνίδα.

Η οικογένεια του 19χρονου μοντέλου βρίσκεται στην Ελλάδα. «Η συλληφθείσα είναι ενήλικη, συνεπώς έχει κάθε δικαίωμα στη μυστικότητα ακόμα και για τα μέλη της οικογένειάς της», αναφέρει αρμόδια πηγή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη δεν είναι κάποιο από τα γνωστά ονόματα στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ, καθώς δεν είχε πολύ καιρό που είχε ξεκινήσει την καριέρα της.