current views are: 8

23 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:50

Αυτή είναι η καλλονή που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη – Τα όνειρα και η απότομη πτώση

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα εν αιθρία στην οικογένεια της νεαρής η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ για τα όσα συμβαίνουν στο παιδί τους το οποίο ενδέχεται να έχει πέσει θύμα μαφίας

Δημοσίευση 14:50’

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα εν αιθρία στην οικογένεια της νεαρής η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ για τα όσα συμβαίνουν στο παιδί τους το οποίο ενδέχεται να έχει πέσει θύμα μαφίας

Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη φέρεται να είναι η 19χρονη καλλονή που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή της 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας 300.000 δολαρίων.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα εν αιθρία στην οικογένεια της νεαρής η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ για τα όσα συμβαίνουν στο παιδί τους το οποίο ενδέχεται να έχει πέσει θύμα μαφίας, μια πληροφορία ωστόσο που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ούτε όμως διαψεύδεται.

Η 19χρονη είχε περάσει σε σχολή στην Καλαμάτα ενώ οραματιζόταν μια λαμπρή καριέρα στον χώρου του μόντελινγκ. Προερχόταν από μια φιλήσυχη οικογένεια η οποία δεν ήθελε να της στερήσει την δυνατότητα να ανοίξει τα φτερά της πέρα από το νησί που διέμενε, για αυτό και της έδωσε την δυνατότητα να μετακομίσει στην πολή που θα σπούδαζε. 

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει ότι η η 19χρονη έφτασε στο Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία με τους τελωνειακούς να εντοπίζουν τα ναρκωτικά σε μια συσκευασία που είχε κρύψει σε κρύπτη στο σακίδιο πλάτης της.

Η περίπτωση του νεαρού μοντέλου από την Μυτιλήνη δεν είναι η πρώτη που απασχολεί τις Αρχές στο Χονγκ Κονγκ καθώς πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό Ελληνίδας που προσπάθησε να περάσει κοκαΐνη παράνομα στη χώρα, μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο αν οι τέσσερις γυναίκες, ανάμεσά τους σχετίζονται μεταξύ τους και «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών.

Η Ελληνίδα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ για διακίνηση ναρκωτικών.

Για την ιστορία, η μεταφορά ναρκωτικών είναι ένα «σοβαρό παράπτωμα» που τιμωρείται «με πρόστιμο έως 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και ποινή ισόβιας κάθειρξης».


σχετικα αρθρα