current views are: 11

23 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:48

Συνεχίζονται οι αστυνομικές περιπολίες σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο

Από χθες έως και σήμερα, διατέθηκαν συνολικά 436 αστυνομικοί, που στελεχώνουν 6 Ο.Π.Κ.Ε., 143 εποχούμενες και πεζές περιπολίες και 12 Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Συνολικά, από  τις 16 Νοεμβρίου, έχουν διατεθεί 2.092 αστυνομικοί με ανάλογο αριθμό μέσων.

Δημοσίευση 14:48’

Από χθες έως και σήμερα, διατέθηκαν συνολικά 436 αστυνομικοί, που στελεχώνουν 6 Ο.Π.Κ.Ε., 143 εποχούμενες και πεζές περιπολίες και 12 Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Συνολικά, από  τις 16 Νοεμβρίου, έχουν διατεθεί 2.092 αστυνομικοί με ανάλογο αριθμό μέσων.

Περισσότεροι απο 2.000 αστυνομικοί έχουν διατεθεί προκειμένου να προστατευτούν οι περιουσίες των πολιτών που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα, υπό τον φόβο πλιάτσικου. 

Από χθες έως και σήμερα, διατέθηκαν συνολικά 436 αστυνομικοί, που στελεχώνουν 6 Ο.Π.Κ.Ε., 143 εποχούμενες και πεζές περιπολίες και 12 Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Συνολικά, από  τις 16 Νοεμβρίου, έχουν διατεθεί 2.092 αστυνομικοί με ανάλογο αριθμό μέσων. Οι αστυνομικοί σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ θα παραμείνουν στις περιοχές για όσο διάστημα χρειαστεί. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Για λόγους οδικής ασφάλειας, από σήμερα 23.11.2017 έως και την 23.12.2017, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ανώνυμης συνδετήριας οδού του Νοτίου Παραδρόμου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου με την Π.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου, στο τμήμα της από τη συμβολή της αερογέφυρας Νέας Περάμου με το Νότιο Παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου έως τη συμβολή της με τη χ/θ 34,000 της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, συμπεριλαμβανομένων όλων καθέτων σε αυτήν ανωνύμων οδών.

Του  περιορισμού  ε ξ α ι ρ ο ύ ν τ α ι  τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών κ.λπ. υπηρεσιών, τα οχήματα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των προκληθέντων ζημιών, τα οχήματα τροφοδοσίας κατ/των μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα μονίμων κατοίκων και εργαζομένων, σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου που εξυπηρετούνται από το ανωτέρω οδικό δίκτυο.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

  • Από Αθήνα προς Κόρινθο και αντιστρόφως θα πραγματοποιείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και μέσω του Νοτίου Παραδρόμου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και,
  • Προς τη Νέα Πέραμο, θα πραγματοποιείται από το λοιπό οδικό δίκτυο.

Ο παραπάνω κυκλοφοριακός περιορισμός, δύναται να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

 


σχετικα αρθρα