Δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν σήμερα στο Ρέθυμνο, με λίγες ώρες διαφορά το πρώτο από το δεύτερο. Το πρώτο αφορά σε πρόσκρουση αγροτικού αυτοκινήτου σε πέτρινη μάντρα, στο 10ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Ρεθύμνου - Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 22χρονος συνεπιβάτης του, κάτοικος Ρεθύμνου. Το δυστύχημα συνέβη όταν ο 23χρονος οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου, για λόγους που εξετάζει η Τροχαία Ρεθύμνου, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε στην πέτρινη μάντρα. Ο 23χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με ελαφρά τραύματα, ενώ ο συνεπιβάτης του ανασύρθηκε νεκρός.

Το δεύτερο τροχαίο συνέβη σε αγροτικό δρόμο του δημοτικού διαμερίσματος Κάλυβος του Δήμου Μυλοποτάμου, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος κάτοικος της περιοχής, έπεσε σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων.

Από την πτώση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός, ενώ ο συνοδηγός του, 74 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.