current views are: 18

25 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση15:37

Κάλυμνος: Τραγικό τέλος την εξαφάνιση του φοιτητή – Τον βρήκαν άγρια δολοφονημένο

Τον εντόπισε 14χρονος που έπαιζε κοντά στο σημείο

Δημοσίευση 15:37’

Τον εντόπισε 14χρονος που έπαιζε κοντά στο σημείο

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εγκατέλειψε το ποδήλατο του (περιοχή Λαγκά) την περασμένη Κυριακή, εντοπίστηκε ο 21χρονος φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου. 

Ο εντοπισμός του άτυχου φοιτητή έγινε στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost ο φοιτητής ήταν άγρια χτυπημένος σε πρόσωπο, χέρια και πόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας, καθώς πέρα από τα χτυπήματα εντόπισαν στο μέτωπο του άτυχου άνδρα έναν μώλωπα που παραπέμπει σε τραύμα από σφαίρα. 

Τον φοιτητή εντόπισε σε παράπηγμα 14χρονος που έπαιζε στην περιοχή. Ο έφηβος που είδε τον φοιτητή πεσμένο μπρούμυτα σε στάνη υπέθεσε ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο και ενημέρωσε τη θεία του που με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρχές. 

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και αστυνομικοί ενώ αυτή την ώρα γίνονται έρευνες και η περιοχή είναι αποκλεισμένη. 

Θυμίζουμε πως το σημείο που βρέθηκε το ποδήλατο, είναι κατ΄ομολογίαν κατοίκων του νησιού ένα σημείο το οποίο πηγαίνουν με αρκετή προσοχή, λόγω των παραβατικών στοιχείων που συχνάζουν εκεί.

Στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί αλλά και εθελοντές που «χτένισαν» όλο το νησί. 

Όπως είχε γράψει το Newpost, ο νεαρός, γιος αναπληρώτριας καθηγήτριας που εργάζεται επί δύο χρόνια στο νησί, βρέθηκε στο χωριό Στημένια όπου μένει η μητέρα του για να την επισκεφτεί.

Την Κυριακή, και χωρίς να την ενημερώσει, έφυγε από το σπίτι με το ποδήλατό του, το οποίο την πρώτη μέρα των αναζητήσεων βρέθηκε στους πρόποδες του λόφου που οδηγεί στην περιοχή προφήτης Ηλίας, στην περιοχή Λαγκά. Τότε η μητέρα του συμπέρανε πως ο νεαρός ξεκίνησε για πεζοπορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, ο νεαρός έφυγε, πάντως, σε κακή ψυχολογική κατάσταση από το σπίτι της μητέρας του μετά από μια οικογενειακή διαμάχη που αφορούσε τις σπουδές του ενώ φαίνεται πως ο νεαρός είχε και παλαιότερα τραπεί σε ολιγοήμερη φυγή πάλι λόγω διαφωνιών με τους γονείς του.


σχετικα αρθρα