current views are: 6

26 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση05:52

Μόνο στο Newpost: Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ μεταβαίνει στην Κάλυμνο – Μετέφεραν τον νεκρό φοιτητή στο σημείο που βρέθηκε

Αναμένεται η άρση τηλεφωνικού απορρήτου του άτυχου νεαρού

Δημοσίευση 05:52’

Αναμένεται η άρση τηλεφωνικού απορρήτου του άτυχου νεαρού

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Καλύμνου παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις και τον εντοπισμό του άτυχου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα σε παράπηγμα στην περιοχή Λαγκά, απο ενα 14χρονο παιδί. Το θύμα ήταν άγρια χτυπημένο σε πρόσωπο, χέρια και πόδια, ενώ όλα δείχνουν πως ο δολοφόνος του τον έσυρε στο σημείο που εντοπίστηκε, μετά την δολοφονία του.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως το θύμα, είχε εκδορές που προκλήθηκαν απο σύρσιμο, ενώ το μέρος που βρέθηκε είχε ελεγχθεί δεκάδες φορές καθώς ήταν σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από το σημείο που είχε εγκαταλείψει το ποδήλατό του την περασμένη Κυριακή. Ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει την σορό του θα δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το αν ο φοιτητής, έχει πυροβοληθεί στο μέτωπο ή εάν το τραύμα που είχε στο σημείο προέρχεται απο κάποιο βαρύ αντικείμενο.

Πληροφορίες του newpost αναφέρουν πως ο 21χρονος έχει δεχθεί χτυπήματα από ρόπαλα και μια μαχαιριά χαμηλά στη μέση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στο ακριτικό νησί θα μεταβούν στελέχη της ασφάλειας προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση που έχει πολλά «σκοτεινά» σημεία. Η περιοχή Λαγκά που εντοπίστηκε ο φοιτητής είναι γνωστή για την συγκέντρωση παραβατικών στοιχείων, κυρίως τοξικομανών και οι αστυνομικοί εξετάζουν την περίπτωση να βρέθηκε «την λάθος ώρα στο λάθος σημείο» και κάποιος να αποφάσισε να τον βγάλει από την μέση. Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα την δεδομένη στιγμή, καθώς η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το άτομο που στέρησε τη ζωή στον φοιτητή είναι ανοιχτά.

Πλέον αναμένεται η άρση τηλεφωνικού απορρήτου του άτυχου νεαρού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε σπάσει την συσκευή του κινητού του τηλεφώνου πριν φύγει από το σπίτι, ενώ σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε η μητέρα του για ένα παπούτσι που βρέθηκε στην περιοχή Στιμένια και ανέφερε πως ανήκε στο παιδί της, όταν βρέθηκε ο άτυχος φοιτητής φορούσε τα παπούτσια του.


σχετικα αρθρα