ΕΛΛΑΔΑ

Π. Ρούπα - Ν. Μαζιώτης: «Η κατάσταση της υγείας μας έχει επιδεινωθεί»

Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου 2017, 03:43 / Ανανεώθηκε 4 Δεκεμβρίου 2017, 07:28
Π. Ρούπα - Ν. Μαζιώτης: «Η κατάσταση της υγείας μας έχει επιδεινωθεί»
Facebook Twitter Whatsapp

Οι απεργοί πείνας, εδώ και δύο εβδομάδες, Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης μέσω ανακοίνωσής του ανέφεραν πως η κατάσταση της υγείας τους έχει επιδεινωθεί αλλά εμμένουν στη στάση και τα αιτήματά τους.

Με ανακοίνωσή τους στο indymedia οι δύο τρομοκράτες Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα, οι οποίοι πραγματοποιούν απεργία πείνας, ανέφεραν πως η κατάσταση της υγείας τους έχει επιδεινωθεί.

Αναλυτικά: «Η κατάσταση της υγείας μας έχει επιδεινωθεί και η Ρούπα βρίσκεται στα πρόθυρα υπογλυκαιμικού σοκ με 49 ζάχαρο. Της είπαν να βάλει ορό και αρνήθηκε. Επειδή παραβιάστηκε η συμφωνία που είχαμε κάνει για αβίαστη επικοινωνία με το παιδί μας καθώς και για επικοινωνία με δικηγόρους από το νοσοκομείο με τον υποδιοικητή της εξωτερικής φρουράς Καραγιάννη ο όποιος μιλούσε εκ μέρους του εισαγγελέα Σαβαϊδη, αρνούμαστε να παραμείνουμε στο νοσοκομείο και επιστρέψαμε στην φυλακή. Ο εισαγγελέας Σαβαϊδης ενώ έχει την υποχρέωση ως επόπτης των φυλακών να έρχεται σε επαφή με τους κρατούμενους, έχει αρνηθεί επανειλημμένως να μας απαντήσει ο ίδιος για τα αιτήματα μας δηλώνοντας ότι δεν θα ανοίξει επικοινωνία με κρατούμενους. Καταγγέλλουμε την στάση του αυτή. Εμμένουμε στα αιτήματα μας και συνεχίζουμε την απεργία πείνας».