current views are: 3

5 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση04:59

Μολότοφ και χημικά τα ξημερώματα στην Πατησίων – Πέντε προσαγωγές

Οι “μπαχαλάκηδες” έκαναν πρόβα… τζενεράλε

Δημοσίευση 04:59’

Οι “μπαχαλάκηδες” έκαναν πρόβα… τζενεράλε

Σοβαρά επεισόδια για μια ακόμη βραδιά προκάλεσε ομάδα ατόμων στην οδό Πατησίων, που με ορμητήριο το Πολυτεχνείο, προέβη σε επιθέσεις κατά αστυνομικών που πραγματοποιούσαν στατική φύλαξη στον πεζόδρομο της Τοσίτσα. Μάλιστα για λόγους ασφαλείας των διερχόμενων απο το σημείο οδηγών, χρειάστηκε να διακόψουν την κυκλοφορία μπροστά από ίδρυμα και στα δύο ρεύματα. Οι αρχές προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές, τριών Ελλήνων και δύο Γεωργιανών.

Όλα ξεκίνησαν στη 01:10 τα ξημερώματα όταν 20 περίπου άτομα βγήκαν από το Πολυτεχνείο και επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών. Οι άνδρες των ΜΑΤ μετά την αρχική παθητική τους στάση, έκαναν χρήση χημικών με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στην περιοχή να γίνει αποπνικτική.

Ένταση επικράτησε και λίγες ώρες αργότερα, στις 5 τα ξημερώματα, όπου ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από επίθεση αγνώστων.

Το Newpost εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο των επεισοδίων, όπου οι “μπαχαλάκηδες” έκαναν πρόβα… τζενεράλε για την Τετάρτη που είναι η “μαύρη” επέτειος της συμπλήρωσης εννέα χρόνων από τη δολοφονία του άτυχου μαθητή, Αλέξη Γρηγορόπουλου, από το πιστόλι του αστυνομικού Επαμεινώνδρα Κορκονέα στα Εξάρχεια

 

 


σχετικα αρθρα