current views are: 9

6 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση04:26

Bρέθηκε χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του εκδότη Ν. Καραμανλή – «Είχα δεχθεί απειλές στο παρελθόν – Ήταν ξεκάθαρο μήνυμα»

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Δημοσίευση 04:26’

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Σε κατάσταση πανικού είναι ο εκδότης της εφημερίδας “Παρασκήνιο” και ιδιοκτήτης της εταιρείας MK MEDIA GROUP, Νίκος Καραμανλής, οποίος τα ξημερώματα εντόπισε χειροβομβίδα έξω το σπίτι του στα Βριλήσσια

“Είμαι σε κατάσταση πανικού και φόβου”, δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος έκανε λόγο για “ξεκάθαρο μήνυμα”: “Η δουλειά που κάνουμε δεν είναι δουλειά αγίων. Και στο παρελθόν είχα δεχθεί απειλές του τύπου “σταμάτα να γράφεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα”. Ήταν ξεκάθαρο μήνυμα. Και με άλλους συναδέλφους που έχουν δεχτεί απειλές έχουμε αναφέρει τα προβλήματα στον αρχηγό της αστυνομίας“.

Είχα πάει για ένα ποτό μετά την εφημερίδα, γύρισα λίγο μετά τη 1, σταμάτησαμε με τον αστυνομικό στη γωνία για να κάνει έναν έλεγχο. Τυχαία έπεσε το μάτι μου στη γωνία του φυλακίου, όπου είδα ένα αντικείμενο. Κατέβηκα από το αμάξι και διαπίστωσα πως ήταν χειροβομβίδα. Στο φυλάκιο έξω από το σπίτι μου δεν υπάρχει φύλακας, τον έχει αφαιρέσει η αστυνομία, παρόλο που και στο παρελθόν έχω δεχτεί απειλές και μας έχουν σπάσει τα αυτοκίνητα“, δήλωσε ο Νίκος Καραμανλής.

Η χειροβομβίδα είναι αμυντικού τύπου και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έφερε την περόνη η οποία δεν είχε τραβηχτεί, για να εκραγεί. Παραλήφθηκε από κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και μεταφέρθηκε στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, όπου εξετάζεται.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Ασφάλεια


σχετικα αρθρα