ΕΛΛΑΔΑ

Απατημένη σύζυγος πίσω από την άγρια δολοφονία Κινέζας στον Αγ. Παντελεήμονα

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου 2017, 14:14 / Ανανεώθηκε 11 Δεκεμβρίου 2017, 14:23
Απατημένη σύζυγος πίσω από την άγρια δολοφονία Κινέζας στον Αγ. Παντελεήμονα
Facebook Twitter Whatsapp

Τη χτύπησε με ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι και την τύλιξε με σεντόνι

Την ανθρωποκτονία 48χρονης υπηκόου Κίνας, η οποία την 26 Οκτωβρίου 2017 βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου διέμενε μόνη της, εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για μια δολοφονία με έντονα στοιχεία βίας. Η σορός του θύματος είχε βρεθεί κάτω από κρεβάτι, το σώμα ήταν περιτυλιγμένο με σεντόνι, το κεφάλι είχε τοποθετηθεί μέσα σε νάιλον σακούλα και είχε περιτυλιχθεί με κασκόλ, τα χέρια και πόδια ήταν δεμένα και ο λαιμός ήταν περιδεδεμένος με φουλάρι.

Αξιωματικοί που ερεύνησαν την υπόθεση και τη «σκηνή» του εγκλήματος έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο του θύματος.

Όπως προέκυψε από έρευνα η άτυχη γυναίκα είχε προσωπικές διαφορές με 27χρονη υπήκοο Μπαγκλαντές.

Πρόκειται για τη γυναίκα του αφεντικού της που έμαθε ότι ο σύζυγος της την απατά με την 48χρονη.

Η γυναίκα από το Μπαγκλαντές εξετάστηκε επανειλημμένα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και υπό την πίεση των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε, σε σχέση με το υπόλοιπο προανακριτικό υλικό, ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την αλληλουχία των πράξεών της.

Όπως προέκυψε, τρεις ημέρες πριν βρεθεί η σορός της δολοφονηθείσας, μετέβησαν μαζί στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταξύ τους διαφορές.

Εκεί η δράστιδα προχώρησε στην εγκληματική της ενέργεια, χρησιμοποιώντας αρχικά ηλεκτρικό σίδερο, με το οποίο τη χτύπησε στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια της απέφραξε τις αεροφόρους οδούς με τα χέρια της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος της δράστιδος, βρέθηκε μεταξύ άλλων σημείων, στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

Η δράστιδα συνελήφθη και η υπόθεση εξιχνιάστηκε πλήρως.