current views are: 6

15 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση07:17

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εορταστικών δράσεων φτιαγμένο με πολύ αγάπη και μεράκι από τους σπουδαστές για τους πρωταγωνιστές της ζωής μας, τα παιδιά πρωτίστως αλλά και για όλους του κατοίκους της Λάρισας!

Δημοσίευση 07:17’

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εορταστικών δράσεων φτιαγμένο με πολύ αγάπη και μεράκι από τους σπουδαστές για τους πρωταγωνιστές της ζωής μας, τα παιδιά πρωτίστως αλλά και για όλους του κατοίκους της Λάρισας!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα για μία ακόμη χρονιά συμμετέχει σε ένα πλούσιο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με πολλές λιχουδιές, παιχνίδια και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στο κέντρο της πόλης της Λάρισας.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα δώσουν άλλο αέρα αφού θα βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από τον τομέα της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, κουκλοθέατρο από τους σπουδαστές των Παιδαγωγικών αλλά και face painting από τον τομέα της Αισθητικής, με ζωγραφιές από αστέρια, μπάλες, χιονάνθρωπους, γκι και ό, τι άλλο μπορεί να μας βάλει στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα θα συνεχιστεί στο «Πάρκο των Ευχών» εντός του πάρκου Αλκαζάρ, όπου θα βρίσκεται ο τομέας Αισθητικής από τις 23 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2018 για να συμμετάσχει ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λάρισας. Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές θα εφαρμόσουν την τέχνη του Face Painting για να χαρούν τα παιδιά και οι μεγάλοι να νιώσουν για λίγο παιδιά.

Αυτό το ξεχωριστό δώρο φέτος θα το χαρίσουν οι σπουδαστές Αισθητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα σε όλους όσους θα παρευρεθούν στο χώρο έκτασης 64 στρεμμάτων όπου θα παρουσιαστούν τα 19 θεματικά concepts: η Οικογένεια Χιονάνθρωπων, η Παραμυθοχώρα, η Μανιταροχώρα, το Ταχυδρομείο, μία Μικρή και μία Μεγάλη Σκηνή, το Εργαστήρι Ξωτικών, Καρουζέλ, το Τρένο του Βόρειου Πόλου, Vintage Χριστούγεννα, το Παιχνιδόκουτο, το τρενάκι, το Σπίτι του Αη- Βασίλη, το Σινέ Ξωτικών, το Ζαχαρόσπιτο, η Χριστουγεννιάτικη Αγορά, το Fun Park και η Λίμνη των Χριστουγέννων, όπου θα δημιουργηθεί ένα παγοδρόμιο.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εορταστικών δράσεων φτιαγμένο με πολύ αγάπη  και μεράκι από τους σπουδαστές για τους πρωταγωνιστές της ζωής μας, τα παιδιά πρωτίστως αλλά και για όλους του κατοίκους της Λάρισας!


σχετικα αρθρα