current views are: 8

15 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση10:52

Τα Public παρουσιάζουν τη νέα «μανία» των Χριστουγέννων: Τα Fingerlings!

Και φέτος στα Public, η αγορά των δώρων των Χριστουγέννων για τους αγαπημένους μας γίνεται… παιχνίδι!

Δημοσίευση 10:52’

Και φέτος στα Public, η αγορά των δώρων των Χριστουγέννων για τους αγαπημένους μας γίνεται… παιχνίδι!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και οι περισσότεροι από εμάς έχουν το συνηθισμένο πρόβλημα: Που θα βρω τα καλύτερα και τα πιο οικονομικά δώρα για όλη την οικογένεια;

Τα καταστήματα Public είναι εδώ για να απαντήσουν και σε αυτό το αιώνιο ερώτημα: Με τεράστια ποικιλία σε δώρα για όλους, τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια και γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τις γιορταστικές αγορές μας.

Και επειδή τα παιδιά είναι ο ”κυρίαρχος” των Χριστουγέννων, στα Public θα βρείτε και το απόλυτο δώρο γιαυτά, τη νέα μανία: Τα Fingerlings που έχουν κατακτήσει τα πιτσιρίκια στην Αγγλία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ. 

Δεν υπάρχει πιο ωραίο δώρο για τα παιδιά φέτος τις γιορτές: Τα Fingerlings, οι μικρές φατσούλες που…. χωράνε στα δάκτυλα προσφέρουν αμέτρητους τρόπους διασκέδασης στους μικρούς φίλους, καθώς κινούνται, σκαρφαλώνουν, παίζουν μουσική, ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας, ενώ εφαρμόζουν τέλεια στα δάχτυλά σας, σαν να «κρέμονται» από αυτά. 

Τα μικρά, χαριτωμένα ρομπότ θα γίνουν ο νέος αχώριστος «φίλος» τους και θα αποτελέσουν ένα από τα πιο πολυπόθητα δώρα τα φετινά Χριστούγεννα: Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιαυτό, αφού διαθέτουν 40 διαφορετικούς ήχους και κινήσεις, βγαίνουν σε  διαφορετικά χρώματα, ενώ κυκλοφορούν είτε με προσωπάκι μαϊμού, μονόκερου ή βραδύποδα. 

Επειδή όμως και οι… μεγαλύτεροι έχουν ψυχή και αυτά τα Χριστούγεννα, στα Public θα βρείτε πληθώρα ιδιαίτερων δώρων για όλα τα γούστα, τόσο για τα αρσενικά, όσο και για τα θηλυκά μέλη της οικογένειας: Είναι μουσικόφιλοι; Όλα τα νέα αλλά και τα πιο παλιά CD είναι στο Public. Είναι… βιβλιοφάγοι; Όλοι οι τίτλοι βιβλίων, ξένοι και ελληνικοί, αλλά και βιβλία πιο εξειδικευμένα σας περιμένουν να επιλέξετε. 

Μια επίσκεψη στα Public όμως δεν σημαίνει μόνο αγορά βιβλίων και μουσικής, αλλά και αντικειμένων που θα αγαπήσουμε μέσα στη νέα χρονιά: Τα πιο trendy ξυπνητήρια, οι πιο μοδάτες επαγγελματικές τσάντες, όλα τα καινούρια ηλεκτρονικά gadgets, ακόμα και… κρέμες χεριών και τσιμπιδάκια για τις κοκέτες μαμάδες υπάρχουν στα ράφια των καταστημάτων Public. 

Δώρα για όλα τα βαλάντια, αγορές με προσωπικότητα για όλη την οικογένεια μόνο στα Public και αυτά τα Χριστούγεννα!

 

 


σχετικα αρθρα