ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για 49χρονο ψαρά στο Δέλτα του ποταμού Έβρου

Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου 2017, 22:59 / Ανανεώθηκε 19 Δεκεμβρίου 2017, 23:29
Αγωνία για 49χρονο ψαρά στο Δέλτα του ποταμού Έβρου
Facebook Twitter Whatsapp

Τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία ενός 49χρονου ερασιτέχνη ψαρά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Δέλτα του ποταμού Έβρου.

 Πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σύζυγος του 49χρονου που είναι νοσηλευτής και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι τις αστυνομικές αρχές ότι δεν έχει επιστρέψει, καθώς και ότι το κινητό του εμφανίζεται ανενεργό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κινητοποίηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ήταν άμεση, προσπαθώντας αρχικά να τον εντοπίσουν μέσω του σήματος του κινητού τηλεφώνου του, το οποίο μέχρι κάποια στιγμή τον τοποθετούσε στην ευρύτερη περιοχή του Δέλτα. Ακολούθησε επιτόπια έρευνα των αστυνομικών δυνάμεων, τόσο στα κανάλια του Δέλτα, όσο και σε διαδρομή που ακολουθούσε ο αγνοούμενος, σύμφωνα με τις υποδείξεις φίλων του, σε μία προσπάθεια εντοπισμού του αυτοκινήτου του (Suzuki Vitara) χωρίς όμως επιτυχία, καθώς διεκόπη εντός λίγων ωρών, λόγω σκότους.

Οι έρευνες των Αρχών  αναμένεται να συνεχιστούν αύριο σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, με στόχο να μην μείνει κανένα σημείο στο Δέλτα και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς να διερευνηθεί.