ΕΛΛΑΔΑ

Έκθεση 20 γνωστών καλλιτεχνών για τα 80 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ

Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου 2017, 15:44 / Ανανεώθηκε 20 Δεκεμβρίου 2017, 15:44
Έκθεση 20 γνωστών καλλιτεχνών για τα 80 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ
Facebook Twitter Whatsapp

Η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά την Τράπεζα Πειραιώς, το City Link και τα πολυκαταστήματα Attica για την υποστήριξή τους στο έργο της.

Μια πολύ διαφορετική ομαδική έκθεση τέχνης ξεκίνησε στο κέντρο της χριστουγεννιάτικης Αθήνας. Είκοσι γνωστοί καλλιτέχνες, δημιούργησαν 80 στολίδια-έργα τέχνης, αποκλειστικά για την ΕΛΕΠΑΠ που γιορτάζει τα 80 χρόνια λειτουργίας της. Η έκθεση, την οποία επιμελείται η ιστορικός τέχνης Ίρις Κρητικού, φιλοξενείται στη φωταγωγημένη στοά Σπυρομήλιου του εμπορικού κέντρου City Link, στην καρδιά της πόλης.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες Νεκτάριος Αποσπόρης, Γιώργος Βορρές, Λιάνα Βουράκη, Μάριος Βουτσινάς, Μαίρη Γαλάνη-Κρητικού, Ανδρέας Γεωργιάδης, Όλγα Γουλανδρή, Δικαία Δεσποτάκη, Μαρία Διακοδημητρίου, Κατερίνα Ιωαννίδη, Σταυρούλα Καζιάλε, Νίκος Καλαφάτης, Τίνα Καραγεώργη, Χριστίνα Μαντζαβίνου, Γεωργία Μπλιάτσου, Γεύσω Παπαδάκη, Δημήτρης Ντάσσιος, Μαρίνα Στελλάτου, Βάσω Τρίγκα και Αθηνά Χατζή, προσφέρουν αφιλοκερδώς τα έργα τους για τη στήριξη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει έως και 30 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις δημιουργίες των γνωστών καλλιτεχνών αλλά και να αποκτήσουν τα μοναδικά διακοσμητικά έργα τέχνης που θα βρίσκονται προς πώληση στον 4ο όροφο του πολυκαταστήματος attica στο City Link, στηρίζοντας το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Όλοι μπορούν να δείξουν την αγάπη τους σ’ ένα παιδί με αναπηρία και να το βοηθήσουν να κάνει ένα ακόμα βήμα ζωής. Κάθε δωρεά είναι ανεκτίμητη και αξιοποιείται σε θεραπείες και στήριξη των καινοτόμων ολοκληρωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης των παιδιών μας.

Η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά την Τράπεζα Πειραιώς, το City Link και τα πολυκαταστήματα Attica για την υποστήριξή τους στο έργο της.