current views are: 8

20 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:45

Δείτε καρέ – καρέ τα επεισόδια έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών

Μπροστά από τα κτίριο της οδού Λουκάρεως βρίσκονται παρατεταμένα τα ΜΑΤ  που προσπαθούν να προστατέψουν τους συμβολαιογράφους.

Δημοσίευση 14:45’

Μπροστά από τα κτίριο της οδού Λουκάρεως βρίσκονται παρατεταμένα τα ΜΑΤ  που προσπαθούν να προστατέψουν τους συμβολαιογράφους.

 Ένταση επικράτησε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών από διαδηλωτές που προσπαθούν να μπουν στο κτίριο.

Μπροστά από τα κτίριο της οδού Λουκάρεως βρέθηκαν τα ΜΑΤ  που προσπάθησαν να προστατέψουν τους συμβολαιογράφους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήση χημικών προκειμένουν να απωθήσουν την είσοδο των διαδηλωτών στο Ειρηνοδικείο.

Στο σημείο βρέθηκαν ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης καθώς και μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Νωρίτερα ο κ. Λαφαζάνης σε δήλωσή του αναφορικά με την τροπολογία που προβλέπει φυλάκιση τριών ή έξι μηνών για όσους εισέρχονται στους χώρους που διενεργούνται οι πλειστηριασμοί κατά τη διάρκεια της αναγκαστική εκτέλεση και τη διακόπτουν, διαμηνύει πως «θα ανατραπεί γρήγορα και μαζί όλο το βρώμικο ξεπουλημένο μνημονιακό πολιτικό μπλοκ».

Ο κ. Λαφαζάνης κάνει λόγο για «κυβερνητική χούντα», η οποία «μετατρέπει τον αγώνα κατά των πλειστηριασμών σε ιδιώνυμο αδίκημα, με στόχο να φυλακίσει τους αγωνιστές τους κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου για να εξυπηρετήσει τους τραπεζίτες γυρίζει την Ελλάδα σε σκοτεινούς χρόνους πολιτικών διώξεων και φυλακίσεων».


σχετικα αρθρα