current views are: 9

20 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση21:00

Αποκλειστικό: Γρονθοκόπησαν οδηγό λεωφορείου στην Καλλιθέα – Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

 Αφορμή στάθηκε μια βλάβη στην πίσω πόρτα του οχήματος.

Δημοσίευση 21:00’
αρθρο-newpost

 Αφορμή στάθηκε μια βλάβη στην πίσω πόρτα του οχήματος.

 Άγριο ξυλοδαρμό από πέντε νεαρά άτομα δέχτηκε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης οδηγός λεωφορείου στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός ηλικίας 45 ετών και πατέρας δυο παιδιών, δέχτηκε επίθεση από πέντε άτομα λίγα λεπτά αφού το λεωφορείο της γραμμής 219 έφτασε  στον ηλεκτρικό σταθμό της περιοχής. Αφορμή στάθηκε μια βλάβη στην πίσω πόρτα του οχήματος.

Το λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Δάφνη- Άγιος Δημήτριος- Καλλιθέα, έφτασε στον ΗΣΑΠ Καλλιθέας και οδηγός άνοιξε τις πόρτες προκειμένου να αποβιβαστούν οι επιβάτες. Για…κακή του τύχη η πίσω πόρτα του οχήματος κόλλησε και ζήτησε από τους πέντε νεαρούς να αποβιβαστούν από τις μπροστινές πόρτες. Εκείνοι αντέδρασαν και απαίτησαν, σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Καλλιθέας, Νίκο Παυλίδη να βγουν από το όχημα. Μετά από λίγα λεπτά συζήτησης και διαπληκτισμών, οι νεαροί κινήθηκαν κατά του άτυχου οδηγού τον οποίο και ξυλοκόπησαν. Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί από άτομα που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού άλλα οι δράστες πρόλαβαν να εξαφανιστούν. Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο «Ασκληπιείο» της Βούλας με τραύματα στο πρόσωπο και στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμής συνάδελφοί του.

Αστυνομικοί του τμήματος Καλλιθέας αναζητούν τους δράστες της άγριας επίθεσης, βάσει καταθέσεων και βιντεοληπτικού υλικού.


σχετικα αρθρα