current views are: 9

22 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση13:26

Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη: Πατέρας σκότωσε την 18χρονη κόρη του και κρεμάστηκε

 Δίπλα στο σημείο όπου εντοπίστηκε κρεμασμένος ο πατέρας, βρέθηκε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης του

Δημοσίευση 13:26’
αρθρο-newpost

 Δίπλα στο σημείο όπου εντοπίστηκε κρεμασμένος ο πατέρας, βρέθηκε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης του

Μία οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε σε ορεινό χωριό της Ξάνθης, όταν εντοπίστηκε ένα 18χρονο κορίτσι νεκρό στο σπίτι του, ενώ ο πατέρας του βρέθηκε κρεμασμένος σε κοντινό δάσος με τα χέρια του ματωμένα.

Σύμφωνα με το Xanthi2.gr, δίπλα στο σημείο όπου εντοπίστηκε κρεμασμένος ο πατέρας, βρέθηκε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης του. Όπως ανέφερε, η κόρη είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δολοφόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Βίαιος θάνατος αναφέρει ο ιατροδικαστής

Επί τόπου βρέθηκε η Αστυνομία, που απέκλεισε το σημείο και ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού ενώ αναζητά το όπλο του φόνου.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις δύο σορούς, σε δήλωσή του στο xanthi2.gr αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει, ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή, όπως αναφέρει.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξημητέρα τους έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν η μικρότερη και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές.


σχετικα αρθρα