ΕΛΛΑΔΑ

Με άδεια από το ψυχιατρείο ήταν ο πατέρας που σκότωσε την κόρη του και μετά αυτοκτόνησε

Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου 2017, 19:34 / Ανανεώθηκε 22 Δεκεμβρίου 2017, 19:34
Με άδεια από το ψυχιατρείο ήταν ο πατέρας που σκότωσε την κόρη του και μετά αυτοκτόνησε
Facebook Twitter Whatsapp

Τι ανέφερε στο σημείωμα που άφησε δίπλα του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σμίνθης Ξάνθης από την οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα στο ορεινό χωριό, όταν ο πατέρας σκότωσε τη 18χρονη κόρη του και έπειτα αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ο πατέρας φαίνεται να έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα μέχρι πριν λίγες ημέρες νοσηλεύονταν σε αντίστοιχη κλινική του νοσοκομείου Δράμας ο οποίος πήρε 3ήμερη άδεια για να επισκεφθεί τα πέντε παιδιά του στο χωριό.

Μάλιστα, τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα της πολυμελούς οικογένειας, είχε δώσει πριν χρόνια τέλος στην ζωή της, αφήνοντας…ορφανά τα πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων και η άτυχη 18χρονη την οποία σκότωσε ο πατέρας της.

Σύμφωνα δε με το Xanthi2.gr, δίπλα στο σημείο όπου εντοπίστηκε κρεμασμένος ο πατέρας, βρέθηκε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης του. Όπως ανέφερε, η κόρη είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δολοφόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.