current views are: 4

27 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση18:33

Συνελήφθησαν οι αδίστακτοι κακοποιοί που ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη στη Χαλκίδα

Το ζευγάρι των ληστών εντοπίστηκε μετά από άμεση κινητοποίηση των ανδρών της ΟΠΚΕ

Δημοσίευση 18:33’

Το ζευγάρι των ληστών εντοπίστηκε μετά από άμεση κινητοποίηση των ανδρών της ΟΠΚΕ

Δυο αλλοδαποί Αλβανικής υπηκοότητας είναι οι δράστες της άγριας επίθεσης σε βάρος ηλικιωμένης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Χαλκίδα το βράδυ της Τρίτης. Οι δυο άνδρες ηλικίας 24 και 19χρονη αντίστοιχα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Τα μεσάνυκτα της Τρίτης ο 24χρονος εισέβαλε στο διαμέρισμα μιας 99χρονης γυναίκας από την οποία απέσπασε κοσμήματα, ενώ δεν δίστασε να την χαστουκίσει, προκειμένου να της αποκαλύψει που τα είχε κρυμμένα. Στην συνέχεια διέφυγε από το σημείο μαζί με την 19χρονη που εκτελούσε χρέη…τσιλιαδόρου στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Το ζευγάρι των ληστών εντοπίστηκε μετά από άμεση κινητοποίηση των ανδρών της ΟΠΚΕ που τους εντόπισαν σε αυτοκίνητο που επέβαιναν. Μέσα σε αυτό οι αστυνομικοί βρήκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, μικρή ποσότητα κάνναβης, καθώς επίσης και μια φορητή συσκευή φόρτισης μπαταριών που είχαν κλέψει στις 23 Νοεμβρίου από κατάστημα της Χαλκίδας.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χαλκίδας, εξετάζουν το ενδεχόμενο τα δυο άτομα να εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.