current views are: 5

28 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση11:35

Θρηνεί η Κρήτη για το χαμό 22χρονου ποδοσφαιριστή

Ο εκλιπών δεν κατάφερε να βγει νικητής από την μεγαλύτερη μάχη που έδινε.

Δημοσίευση 11:35’

Ο εκλιπών δεν κατάφερε να βγει νικητής από την μεγαλύτερη μάχη που έδινε.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη και συγκεκριμένα ο χώρος του ποδοσφαίρου στην είδηση του θανάτου του Γιώργου Πατεράκη.

Ο 22χρονος νεαρός δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο, με την οποία πάλευε για μήνες.

Ο Γιώργος Πατεράκης ήταν ιδιαίτερα ταλαντούχος και είχε φορέσει την φανέλα των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Χανίων, ενώ είχε αγωνιστεί και στην Ιωνία 2000, πριν αναχωρήσει για την Λαμία και τον ΑΟ Στυλίδας, κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Μάλιστα, το εκπαιδευτικό Ίδρυμα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Χθες έφυγε ένα από τα παιδιά μας… Πήγε σε ένα καλύτερο κόσμο… Εμείς θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας γιατί είναι μέλος της οικογένειας μας… Καλό ταξίδι Γιώργο, καλό ταξίδι Πίου…».

Η ΕΠΣ Χανίων με αφορμή τον άδικο χαμό του Γιώργου Πατεράκη, που υπήρξε στέλεχος των Μικτών ομάδων και της Ιωνίας 2000, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.«Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Πατεράκη Γεωργίου για τον τόσο άδικο και πρόωρο θάνατό του».

Επιπλέον, γνωστοποίησε την απόφασή της για δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στη μνήμη του 22χρονου.

Πηγή: Cretalive


σχετικα αρθρα