current views are: 8

29 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση10:48

Έκανε «πανικό» στα μπουζούκια και πλήρωσε με πλαστά χαρτονομίσματα!

Όταν οι εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου αντιλήφθηκαν ότι πλήρωνε με πλαστά χαρτονομίσματα ο 32χρονος είχε ήδη φύγει από το μαγαζί!

Δημοσίευση 10:48’

Όταν οι εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου αντιλήφθηκαν ότι πλήρωνε με πλαστά χαρτονομίσματα ο 32χρονος είχε ήδη φύγει από το μαγαζί!

Νεαρός Έλληνας, γλεντούσε επί ώρες σ’ ένα κέντρο διασκέδασης στην Ηγουμενίτσα και σκορπούσε άφθονο χρήμα. Αργότερα, οι υπάλληλοι του νυχτερινού κέντρου αντιλήφθηκαν ότι τα χαρτονομίσματα με τα οποία πλήρωνε όλο το βράδυ ο 32χρονος ήταν πλαστά.

Όταν οι εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου κατάλαβαν ότι τα τρία χαρτονομίσματα των 100 ευρώ με τα οποία πλήρωσε τον λογαριασμό ο 32χρονος ήταν πλαστά, εκείνος είχε ήδη φύγει από το μαγαζί. Ωστόσο, γνώριζαν ότι κατοικεί σε χωριό της Θεσπρωτίας και το είπαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τον συνέλαβαν στο σπίτι του το απόγευμα της Τετάρτης.

Στο σπίτι του, βρήκαν ένα ακόμη παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, αλλά και μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα του ναρκωτικού. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 


σχετικα αρθρα