current views are: 6

29 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση17:01

Φρίκη στον Άγιο Δημήτριο: Πα – τέρας εξέδιδε τα ανήλικα παιδιά του μέσω διαδικτύου

Τα παιδιά έχουν τεθεί υπο την εποπτεία ψυχολόγων

Δημοσίευση 17:01’

Τα παιδιά έχουν τεθεί υπο την εποπτεία ψυχολόγων

Να συνευρεθούν ερωτικά μαζί με τα δυο του ανήλικα παιδιά, ηλικίας 8 και 9 ετών αντίστοιχα, φέρεται να πρότεινε σε άτομο του ίδιου φύλλου, ένας πα-τέρας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Η καταγγελία έπεσε σαν «κεραυνός εν εθρεία» στους αστυνομικούς του οικείου τμήματος ασφαλείας, οι οποίοι άμεσα συνέλαβαν τον πατέρα και  έθεσαν υπο την προστασία τους τα ανήλικα παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο καταγγέλλον ανέφερε τους αστυνομικούς πως σε τσατ γνωριμιών ομοφυλοφίλων, γνώρισε τον άνδρα ο οποίος του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά και όπως του είπε «είμαι πρόθυμος να είναι μαζί μας στο κρεβάτι και τα δυο ανήλικα παιδιά μου». Άμεσα ο καταγγέλόν μετέβη στο τμήμα ασφαλείας που ανέφερε το περιστατικό με τους αστυνομικούς να προχωρούν στην σύλληψη του πατέρα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Τα παιδιά έχουν τεθεί υπο την εποπτεία ψυχολόγων ενώ αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.


σχετικα αρθρα