current views are: 8

4 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση16:12

«Ράγισαν οι πέτρες» στη κηδεία του Χρήστου

Απαρηγόρητη η οικογένεια του 24χρονου

Δημοσίευση 16:12’

Απαρηγόρητη η οικογένεια του 24χρονου

Ανείπωτος είναι ο πόνος για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες στον εθνικό δρόμο του Ηρακλείου, χάνοντας τη ζωή τους στην άσφαλτο τρία άτομα.

Η ιστορία των δυο μελλόνυμφων Χρήστου και Μαίρης έχει προκαλέσει θλίψη στην κοινωνία που παρακολουθεί συγκλονισμένη τα όσα συνέβησαν στα δυο παιδιά που πάνω στο άνθος ης νιότης τους «έσβησαν» χωρίς να προλάβουν να ζήσουν το γάμο τους.

Πέρα όμως από τους δυο νέους, σπαραγμό έχει προκαλέσει και ο χαμός της μητέρας της 20χρονης φοιτήτριας η οποία επέβαινε στο μοιραίο όχημα, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας της νεαρής κοπέλας.

«Ράγισαν οι πέτρες» στη κηδεία του Χρήστου

Την ίδια ώρα, πάνδημη ήταν κηδεία του Χρήστου Στεφανάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου.

Απαρηγόρητοι, οι γονείς του νεαρού δε μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια τους, που αντί για τις επικείμενες χαρές του αρραβώνα των δύο νέων παιδιών, ντύθηκαν στα μαύρα και πενθούν για τον πρόωρο χαμό του παιδιού τους.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Χερσονήσου, φίλοι και συμφοιτητές του Χρήστου πήγαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Κουτουλουφάρι για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό παιδί, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους, αλλά και να συμπαρασταθούν στους τραγικούς γονείς, οι οποίοι είδαν μπροστά στα μάτια τους να “χάνεται” το παλικάρι τους.

Υπενθυμίζεται ότι, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη γύρω στις 15:00 ενώ οι δυο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά. Το όχημα που επέβαινε το ζευγάρι με τους γονείς της κοπέλας  και την αδερφή της συγκρούστηκε με έτερο όχημα που κινούνταν στο άλλο ρεύμα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.