current views are: 8

8 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση14:15

Νεκρή η 44χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Αιτωλοακαρνανία – Βρέθηκε με εγκαύματα στο αυτοκίνητό της

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το περασμένο Σάββατο

Δημοσίευση 14:15’

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το περασμένο Σάββατο

Άδοξο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 44χρονης μητέρας από την Αιτωλοακαρνανία η οποία εντοπίστηκε νεκρή στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Τα ίχνη της Ε. Λ. είχαν χαθεί το απογευμα του περασμένου Σαββάτου από την Κατοχή Μεσολογγίου , όταν έφυγε από το σπίτι της και πήρε μαζί το κινητό της τηλέφωνο, προκαλώντας την ανησυχία των οικείων της.

Όπως μεταδίδει το Tempo24 το άψυχο σώμα της γυναίκας, βρέθηκε μέσα αυτοκίνητό της και φέρει εγκαύματα, ενώ ένα στοιχείο που προσδίδει ακόμη περισσότερο μυστήριο στην τραγική ιστορίας της 44χρονης είναι ότι στο όχημα της εντοπίστηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό.

Στον τόπο του εγκλήματος έσπευσε η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα που θα κάνει την αυτοψία για να εξακριβώσει με ποιον τρόπο δολοφονήθηκε και στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί για τη νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Από το πρωί, στις έρευνες συμμετείχαν και οι άνδρες της ΕΜΑΚ Πάτρας, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη έχει να δώσει στίγμα από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν έφυγε από το σπίτι της και πήρε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.

Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών…


σχετικα αρθρα