current views are: 11

8 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση17:45

Μυστήριο με τη δολοφονία της 44χρονης από το Μεσολόγγι: Το τηλέφωνο πριν την εξαφάνιση

Ο ρόλος του συντρόφου

 

Δημοσίευση 17:45’

Ο ρόλος του συντρόφου

 

Νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της εντοπίστηκε σήμερα η 44χρονη γυναίκα τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν το περασμένο Σάββατο από το σπίτι της στην Κατοχή Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας, από εκπαιδευμένο σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Στο σώμα της 44χρονης βρέθηκαν σημάδια από εγκαύματα πράγμα που σημαίνει ότι-εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια- ίσως ο δράστης επιχείρησε να βάλει φωτιά στο όχημα και στην ίδια για να εξαφανίσει τα ίχνη του, αλλά δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, γεγονός που προδίδει και το μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό που υπήρχε εντός του οχήματος.

Το τηλέφωνο που τάραξε τη 44χρονη

Πληροφορίες που μεταδίδει το tempo24, αναφέρουν ότι η πριν την εξαφάνιση της 44χρονης προηγήθηκε τηλεφώνημα με τον σύντροφό της με το οποίο φέρεται ότι είχαν έντονο διάλογο με τον οποίο χώρισε. Στον ίδιο άφησε να εννοηθεί η πρόθεση της να βάλει τέλος στη ζωή της, εάν επέμενε στο χωρισμό τους. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφος της τις ώρες που η γυναίκα εξαφανίστηκε, φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο.

Στο σημείο έχει φτάσει ο ιατροδικαστής Νίκος Γκότσης ο οποίος θα εξακριβώσει εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σώμα της 44χρονης υπάρχουν εγκαύματα, πράγμα που σημαίνει ότι-εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια- ίσως ο δράστης επιχείρησε να βάλει φωτιά στο όχημα και στην ίδια για να εξαφανίσει τα ίχνη του, αλλά δεν ολοκλήρωσε την πράξη του.

Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών


σχετικα αρθρα