ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο γιος της 44χρονης: «Αποκλείω η μητέρα μου να αυτοκτόνησε - Ήταν μαχήτρια»

Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου 2018, 15:06 / Ανανεώθηκε 9 Ιανουαρίου 2018, 15:07
Συγκλονίζει ο γιος της 44χρονης: «Αποκλείω η μητέρα μου να αυτοκτόνησε - Ήταν μαχήτρια»
Facebook Twitter Whatsapp

Τι αποκαλύπτει ο μεγάλος γιος της γυναίκας για την 44χρονη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την πεποίθηση ότι η μητέρα του δεν αυτοκτόνησε, καθώς ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος διατύπωσε ο 25χρονος γιος της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της πριν από δύο ημέρες στην περιοχή της λίμνης Τριχωνίδα στην Αιτωλοακαρνανία. 

Μιλώντας στο STAR, ο γιος της άτυχης γυναίκας, δεν πιστεύει ότι η μητέρα του αυτοκτόνησε, καθώς ήταν ένας αισιόδοξος άνθρωπος με το χαμόγελο και μια μαχήτρια της ζωής.«Εγώ προσωπικά το αποκλείω η μητέρα μου να αυτοκτόνησε γιατί ήταν μια μαχήτρια», είπε ο γιος της 44χρονης.

«Περιμένω τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των ερευνών της ασφάλειας για να μάθω τι τελικά της συνέβη», συνέχισε.

Όπως είπε, η μητέρα του δεν είχε δείξει ποτέ ότι κάτι την απασχολεί, ή ότι ήταν προβληματισμένη. «Μου έλεγε συνέχεια ότι η μικρή μου αδελφή της δίνει ζωή, ότι είναι χαρούμενη. Ετοιμαζόταν να στείλει τη δεύτερη αδελφή μου στη Γαλλία για μεταπτυχιακά, δεν ήταν άνθρωπος που το έβαζε κάτω», συνέχισε ο γιος της 44χρονης και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι κάποιος την πήγε στο σημείο που τη βρήκαμε και δεν πήγε μόνη της για να αυτοκτονήσει».

Σε ερώτηση τέλος αν ο ίδιος είχε καταλάβει πως κάτι απασχολεί τη μητέρα του, ήταν κατηγορηματικός: «Είχε έρθει στην Αθήνα, περνούσαμε υπέροχα. Πήγε βόλτες με τον αδελφό της και τις μικρές. Μαζί με το θείο μου μάλιστα έκαναν σχέδια να φυτέψουν και άλλες ελιές και είχαν αγοράσει μάλιστα και τα δέντρα. Ήταν μάλιστα να κάτσει στην Αθήνα μέχρι και την Κυριακή για τη γιορτή μου, αλλά δεν ξέρω τι την έπιασε και γύρισε πίσω την Παρασκευή», απάντησε.