current views are: 8

9 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση18:12

Τι είπε στο δελτίο του STAR ο δολοφόνος της Δ. Ζέμπερη: Δεν το έκανα εγώ, είχα γύψο στο χέρι – Ήθελαν να φάνε την κοπέλα από την αρχή

«Την εκτέλεσαν άλλοι γιατί τους έκανε μεγάλη ζημιά»

Δημοσίευση 18:12’

«Την εκτέλεσαν άλλοι γιατί τους έκανε μεγάλη ζημιά»

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη προχωράει ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της, μιλώντας αποκλειστικά στο δελτίο του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο στο χέρι. Και από εκεί που έφυγε την εκτέλεσαν γιατί έτσι είχαν στήσει το σκηνικό. Θέλανε να την φάνε την κοπέλα από την αρχή αυτοί που είναι και τους έχω δώσει και ονομαστικά. Και γι αυτό θα κατέβω κιολας, έρχομαι με μεταγωγή την Τρίτη. Θα βρίσκομαι και για να μου τους φέρει να τους αναγνωρίσω. Την εγκληματική οργάνωση αυτή και να δείξω ότι αυτά τα φάρμακα που παίρνουν και έχουν διαρρεύσει στην αγορά, τα τζιχάντ, μου τα έδιναν και εμένα» αναφέρει χαρακτηριστκά.

«Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθόταν στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από εμένα κανονικά, περπατούσε και έφυγε και πήγε μεγάλη απόσταση και την εκτελέσανε γιατί από την αρχή ήθελαν αυτό να καταφέρουνε», υποστήριξε και ανέφερε πως τα χτυπήματα με μαχαίρι στο κορμί της Δώρας κατάφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο «Χάρης» και ο «ψηλός», χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Αυτοί που μου είπαν να της πάρω την τσάντα. Αλλά ήθελαν να της κόψω εγώ το χέρι για να έχει η τσάντα DNA δικό μου πάνω της. (…) Με στείλανε μετά να πάω το κινητό της σε ένα μαγαζί το οποίο είχε κάμερες, γιατί ήταν σίγουροι ότι θα έπιαναν εμένα», είπε.

Όσο για τους ηθικούς αυτουργούς, ο προφυλακισθέντας, ισχυρίζεται πως είναι υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, στους οποίους η άτυχη εφοριακός είχε προκαλέσει «ζημιά» με τις έρευνές της. «Αυτοί το κάνανε με μαχαίρι. Είναι χασάπηδες. Την κοπέλα την εκτελέσανε. Γιατί τους ήταν εμπόδιο, τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά, γιατί οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα. (…) Αυτοί εξαφανιστήκανε και μετά εμφανιστήκανε».

Ο ίδιος σημειώνει πως, δεν θα μπορούσε να σκοτώσει την κοπέλα γιατί είχε γύψο στο χέρι. «Και να σας πω και κάτι άλλο, το οποίο δεν ξέρει και κανένας (…). Εγώ πώς μπορούσα να σκοτώσω την κοπέλα, με το χέρι στον γύψο; Είχα γύψο από τα δάχτυλα και τον αντίχειρα ειδικά. Το οποίο αποδεικνύεται και από τα παρών που έδωσα και αναφέρω αστυνομικούς για μάρτυρες που δεν πατάνε τον όρκο τους», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνέχεια ισχυρίζεται οι «ηθικοί αυτουργοί» τον έβαλαν να κάνει πρόβες. 

«Την πρώτη δοκιμή μου την κάνανε στο πρώτο ραντεβού. Μου προτείνανε μαχαίρι και τους είπα δεν μπορώ να το κάνω. Ο ένας ερχόταν στο σπίτι με περούκα. Όταν τον συνάντησα στην Ευέλπιδων φορούσε άλλη περούκα. Την κοπέλα δεν τη γνώριζα, αυτοί μου έδωσαν φωτογραφία την ίδια ημέρα που είχαμε το ραντεβού. Μου έδωσαν 6.000 προκαταβολή και μια φωτογραφία για να την αναγνωρίσω», ανέφερε μιλώντας στο STAR

«Να με συγχωρέσει η οικογένειά της, δε μπορούν το καταλαβαίνω. Εγώ ο ίδιος δε συγχωρώ τον εαυτό μου που έγινα αιτία και έγινε ένα τέτοιο γεγονός, αλλά θα κάνω τα πάντα για να καθίσουν στο σκαμνί αυτοί που την εκτέλεσαν. Θα κάτσουν και θα το πληρώσουν αυτό, γιατί η κοπέλα δεν έφταιγε σε τίποτα. Το μόνο που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι έκανε τη δουλειά της σωστά και αυτοί ήθελαν να την εκτελέσουν», επεσήμανε επίσης.


σχετικα αρθρα