current views are: 9

10 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση09:24

Πρόεδρος ΓΣΕΕ: Ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κορυφαίοι συνδικαλιστές

«Τρομάρα τους μερικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και κορυφαίοι συνδικαλιστές και έχουν σήμερα κορυφαίες θέσεις» σχολίασε δηκτικά ο Γ. Παναγόπουλος.

Δημοσίευση 09:24’

«Τρομάρα τους μερικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και κορυφαίοι συνδικαλιστές και έχουν σήμερα κορυφαίες θέσεις» σχολίασε δηκτικά ο Γ. Παναγόπουλος.

Στον ιδιαίτερο συμβολισμό η αλλαγή στο καθεστώς λήψης αποφάσεων για την κήρυξη απεργίας να έχει γίνει από μια κυβέρνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

«Είναι εμβληματική η αλλαγή αυτή που έχει επιχειρηθεί και παλαιότερα. Τώρα έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό γιατί δεν είναι ότι ήρθε με αυτό το αποσπασματικό άρθρο, έχουν προηγηθεί βαθύτατες τομές που δεν είχαν τολμήσει οι προηγούμενοι όπως η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων κ.α.» είπε ο κ. Παναγόπουλος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Τρομάρα τους μερικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και κορυφαίοι συνδικαλιστές και έχουν σήμερα κορυφαίες θέσεις» σχολίασε δηκτικά.

Όσο για την αντίδραση της ΓΣΕΕ είπε ότι θα υπάρξει πανελλαδική κινητοποίηση την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου αν και υποστήριξε ότι δεν αλλάζει η ευρύτερη πολιτική από τα συνδικάτα. «Προφανώς ο κόσμος έχει μετατρέψει την οργή σε μια εσωτερική θλίψη. Το να ανατρέψεις μια ευρύτερη πολιτική δεν είναι απλό θέμα και δεν μπορούν να την κάνουν τα συνδικάτα. Το μεγαλύτερο βαρίδι κατά του συνδικαλισμού είανι η ανεργία» κατέληξε ο Γιάννης Παναγόπουλος.


σχετικα αρθρα